Средба со граѓаните

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Gruevski pochna da kopira od Branko pa odluchi da pravi i toj sredbi so gragjanite,samo vo malku poinakov stil so reklamiranje i shlakanje plakati i bilbordi kaj stignal :tv:

Attachments

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
А рекапитуларна средба е ова ?
Или не е важен датумот на одржување?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
А рекапитуларна средба е ова ?
Или не е важен датумот на одржување?
Ne e bitno koga bil datumot nego e bitno deka premierot se trudi da kopira nekoj.Kako na primer Branko praeshe sredbi so gragjanite a ovoj pak da dokazhe deka i toj mozhe pa shlaknal plakati kaj stignal za da glavna poenta e da ispadne deka kaj Branko nemalo ich narod a kaj ovoj se turkaat.Toa e glavnata poenta na sredbite,demek da pokazhe premierot deka e sakan a Branko ne sho bi rekol Frchkoski premierot ima zhelba da bide sakan od narodot.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Три саат е а не можам да престанам да се смеам на глупоста на Рубин прилепчанецот iz Srbije :pos2::pos2:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Три саат е а не можам да престанам да се смеам на глупоста на Рубин прилепчанецот iz Srbije :pos2::pos2:
Смеј се само онаа слика ти е показател колку ти е очаен фирерот а всушност и тоа ми беше поентата, да бидам малку посликовит со вас инаќу тешка работа за верување. :)

ми трошиш време да читам теми за кои времето бајги одамна поминало ...
Демек имаше попаметна работа па јас ти трошам време :tapp:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Иако ми делуват безнадежно темава,
ајде да и дадеме шанса.

Без офтопици, молам:smir:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Ne e beznadezhna samo celta i poentata mi e da objavam na forum koja mu e poentata na Gruevski so ova,poentata e da pokazhe na javnosta deka e sakan i deka e "sekogash" megju narodot kako shto praveshe Branko so tribinite taka i toj sega samo vo poinakov stil firerski.

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
Gruevski pochna da kopira od Branko pa odluchi da pravi i toj sredbi so gragjanite,samo vo malku poinakov stil so reklamiranje i shlakanje plakati i bilbordi kaj stignal :tv:
ехехехеххе,да ама едниствена разлика е шо покрај оваа плаката гвујо че пушти и соопштенија на сите национални,сателитски телевизии и понекое радио :pos2:
п.с. лел сега видов,откаде бре овај м-р?!? ах вие во ск да знајте како стаса до дипломата овде во пп че се убијате....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ne e beznadezhna samo celta i poentata mi e da objavam na forum koja mu e poentata na Gruevski so ova,poentata e da pokazhe na javnosta deka e sakan i deka e "sekogash" megju narodot kako shto praveshe Branko so tribinite taka i toj sega samo vo poinakov stil firerski.
И, каков е тој поинаков стил?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
ах вие во ск да знајте како стаса до дипломата овде во пп че се убијате....
Да не беа Мијалкови тешко дека ќе поминеше,најјак економист со просек од 6.1,братучеда ми од Охрид студираше во таа генерација,се слушало надалеку за обструкциите што ги правеле Мијалкови за Груевски.

И, каков е тој поинаков стил?
Епа Бранко кога ги праеше трибините беше поканет по иницијатива на градски и НВО здруженија,како на пример со луѓето од Велешката топилница,а вака лепење плакати секаде кај стигнал немаше.

MaryJane

It's alive!
Член од
11 јуни 2008
Мислења
369
Поени од реакции
33
абе и ден денеска професориве шо го учеле се потсмева под мустаќ ко че ги прашаш каков студент беше:pos2: премиер бе,ај ти се молам

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
295
Inaku glavna cel na ovaa plakata e jasna,saka da kazhe Branko go nekjat a Gruevski gledaj sho se sluchuva,vrie narod dur i na geramidi kacheni lugje.Plus koga beshe sredbata od doma lugje vlechkaa i od rabota gi nosea redici da vlezat vo domot na kultura cepenkov.

Kajgana Shop

На врв Bottom