Список за ликвидациja

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Значи верувате во заканите или се надевате дека ќе се остварат ...
јаска по природа сум премногу енергична ...
ќе добијам срцев напад додека сум во исчекување ...

he...he.... :)...mali deca..... :)

a be klinci , ako ima nekoe berenje cresi.....pak ke gi berat toa kreatorite na zaebancijava....ke im treba nesto takvo za SMIRUVANJE na toa ovcite..... :)
...da imavme nie "beraci" zarem ke bevme na ova deredze na koe sto sme :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Искрено незнам... мене повеќе ми личи на заебанција... пош некому ако му е дојдено преку кур зема и ликвидира не се заебава... инаку нормално дека се надевам дека ке се деси тоа што е пишано да се деси... само барем да им го дополнам списокот... вака некако малку ми се ...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
е ми го зеде од уста ...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
he...he.... :)...mali deca..... :)

a be klinci , ako ima nekoe berenje cresi.....pak ke gi berat toa kreatorite na zaebancijava....ke im treba nesto takvo za SMIRUVANJE na toa ovcite..... :)
...da imavme nie "beraci" zarem ke bevme na ova deredze na koe sto sme :)
ај ќе си играме камај ...
ти ќе бидеш полицаец , а јаска индијанец ...

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Хмм...и гледајте што ќе се случи на 3 април 2008 година.
Според мене ќе излезе верзија на CS со овие 10 ликови како заложници....:pos2: :pos2: :pos2:

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Кој чека ќе дочека,само трпениеее све ќе биде....

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Нема ништо да се случи.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Кој чека ќе дочека,само трпениеее све ќе биде....
Хахахаха, нели беше до 3 април 2008, ааааа?:pos2: :pos2: :pos2:
Хмм...кој е за една партија CS oд овој што ќе излезе на 3 април 2008?:baeh:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
... само барем да им го дополнам списокот... вака некако малку ми се ...
Tatarot Antonio Miloshev da se dodade na listata.

Ako Miloshev zboruva vo imeto na vladata - togash i Nikola Gruevski na listata, odma do Branko Crvenkovski.

Poserkovci prodadeni.

PROMENA NA IMETO NE E USLOV ZA CHLENSTVO VO NATO!!!

ZOSHTO VOOPSHTO PREGOVARATE?!? VEDNASH DA SE IZLEZE OD PREGOVORITE, I DA SE POCHNE PROCEDURA ZA PRIMANJE NA MAKEDONIJA VO OON.

SKOPJE (Reuters) - Macedonia's government is ready to ask parliament to consider a new name for the country to end a dispute with Greece and clear the way for its membership of NATO, Foreign Minister Antonio Milososki said on Friday.

Referring to a United Nations mediator's suggestion that the former Yugoslav republic change its name to "Republic of Macedonia (Skopje)", he said: "After 15 years of talks we think that this proposal is final in this process."

http://www.reuters.com/article/GCA-Russia/idUSL282914220080328

Член од
27 март 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Абе а кои се Копенхашки, а воедно и Хашки критериуми кои треба да се исполнат за да се најдеш на список?!

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
„Овој предлог го сметаме, после 15 години разговори околу овој билатерален спор, за конечен предлог во овој процес. И вториот заклучок е дека процесот на градење став во однос на овој конечен предлог, продолжува овие денови и најверојатно според Уставот и Законите ќе резултира со собраниска расправа во понеделник“, изјави Милошоски.

Значи сепак владата даде зелено светло за новото име...не може овој бугаринов во свое има да дава изјави,туку зборува во име на владата и Гвујо

Член од
3 март 2008
Мислења
831
Поени од реакции
31
Se isplasija od zakanite na nekoj tinejdzer , na komu mu zdodealo da slusa politika na TV, vo koja mu krojat i nalozuvaat kako ke se vika...
Sramota....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Во право си... името не е ниту најмал критериум за влез во НАТО... Македонија ги исполни сите критериуми и циганското вето нема основа... ама сила Бога не моли....

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.588
Silata e Amerika! Taa mozhe da pritisne.

Vladata cvrsto da ostane na stavot deka nema promena na imeto, da ne odi na nikakov "kompromis" i kje ne bide.

18 godini ne machat atinskite cigani, vek i polovina pred toa, dusha niz nos ni izleze, pa zar sega da popushtime?!?

Zatoa SITE PRED SOBRANIE VO PONEDELNIK vo 12 napladne!!! Nemoj nekoj od kajgana da ne doshol! ;-)

Kajgana Shop

На врв Bottom