Специјалците против навивачите на Ц. Ѕвезда

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Мадафака, ги убија

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
како бе да го пуштам чудово, за да го гледам?

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Ke stiskas Free posle ti se otvara druga strana ke cekas nekoi20 sec ke ti izleguvaat 3 bukvi( broj) ke gi napises vo kvadratceto i odma desn klik download.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Да им ебам матер џандарска, убаво им скандираа ИДИТЕ НА КОСОВО!

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
мрдната работа

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Kako napraviti incident sa otvorenim prelomima kostiju, sa pucanjem celicne ograde, kako dovesti u opasnost zivote stotine ljudi?
Lako - dajte vlast onome ko ne razmislja.

Bilans, na svu srecu izgleda nije bio tragican, u smislu da nije bilo mrtvih. Ipak, bilo je teze povredjenih, bar jedan decko je zadobio otvoren prelom potkolenice prilikom pada sa tribine.

Posle krace intervencije zandara u parteru, pojacan je kordon izmadju Delije i navijaca Partizana na istoj tribini, a onda, u mirnoj situaciji, jedan komandir zandara naredjuje napad, hrabro, muski, pusta sve ispred sebe, a zandari krecu da prebijaju navijace i nabijaju ih na ogradu. Cela hala im je pevala "Neka znaju svi, sta radite vi, u decu pucate, picke zandarske", a zandari intervenisu i na suprotnoj strani, ispod kopa grobara.

Usled siline pritiska, podsecajuci na sliku sa Hejsela, ograda na tribini puca i mnogo ljudi pada u parter, ali nijedan zandar, kako je objavljeno u nekim medijima. Ocigledno im to nije bilo dovoljno pa su nastavili da tuku i na tribini, i time pojacavaju pritisak, ali i one koji su popadali u parter!

превземено од страната на делиите.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Леле ова ме потсети кога беа инцидентите во Струга со Бучкоски...мн слична слика, само тогаш имаше слозавци, гумени куршуми, шок бомби..4 ми пукнаа под ноѕе

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
е ова е нешто , мрдница нема што

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Убаво Убаво:pos: ами затоа ја не се разбура од Фудбал! Мил ми е Живото!:pos::pos::pos:

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
У принцип, претерано оштра реакција на жандармеријата, но што очекувате да ви напраат цајканиве коа им фрлаш топовски удари под нозе, ги гаѓаш со кеси полни со мочка и со што уште не?! Ова им е 3 или 4 голем инцидент на Делиите у задни 2 години, прво у Вршац против Хемофарм, па против ФМП у Железник, итн, и пази иронија, сите инциденти се случиле коа Ѕвезда е на праг на пораз! Жика Паук, Жежељ и кељавиот Илиќ се апсолутни уништувачи на некогаш кошаркарски гигант Црвена Звезда!
Впрочем Партизан има докази дека раководството на Ѕвезда ги внело пиротехничките средства преку секретарката и подпредседателот на клубот, и дека лично ги поделиле на навивачите. И сеа 3-тио меч се играше без публика, Партизан ги напупи и по 3 пат, а селекторот на репрезентација на Србија, Драган Шакота, т.е тренерот на Ѕвезда не им ни честиташе титула на Партизан, туку јадеше гомна за некакви си будалаштини што немаат врска со спортот. Чоекот вика дека Партизан не заслужил титула, иако у трите меча неговиот тим вкупно ЕДНАШ бил у водство у вкупно траење од 10 секунди!!:pishtoldz Ееее Балкане, Балкане, Балкане мој....

N

n/a

Гостин
Za Deliite..

Navivam za Partizan..Ali toa ne znaci deka mi e milo koga gledam kako djandarite gi makljaat deliite(jas nagaleno si gi vikam cigani:bip: )...
Da go najdat ciganite toj komandirot od dzandarmerijata,on sve go ebam e direktno kriv,pa da mu siluvaat i majka,i zena i kerki ako ima sve pred nego,da gleda,pa posle da go privedat oni nego na edno dve nedeli u nekoj podrum...Da proplace majcino mleko...
Ova me potsekja na edna kletva sto svoevremeno bosancite im ja `mavaa` na srbite:Rat je mila majka sta vas posle ceka...
Ima rezon...Site onie silni paravoeni komandanti,orli i neznam kakvi sve beretki,u momentov se u Srbija....i kogo mavaat?
PA SOPSTVENITE DECA,da im ebam sve...IDIOTI!

Kajgana Shop

На врв Bottom