Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.227
Поени од реакции
76.148
Со екипата Вардаровци да изгледаме една утакмица на Кале :D.
Со Џену Илумиус мислам дека нема да има тема на разговор на која ќе имаме различно мислење или било какво несогласување.
Со Родаст исто така имаме слични интереси, посебно музички :D.
Томасино исто така, би можел 24/7 да го слушам за ракометни теми, а тука спаѓа и bbbbbb.
За пријателската со Веспрем на 31 јануари, можеме да удриме една Вардарска собиранка :icon_mrgr:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.903
Поени од реакции
14.519
За пријателската со Веспрем на 31 јануари, можеме да удриме една Вардарска собиранка :icon_mrgr:
Ех, да не беше во петок :(.

Ако можам да измрдам некако од тренинг петокот вечерта, секако идам:D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.533
Поени од реакции
10.255
Со екипата Вардаровци да изгледаме една утакмица на Кале :D.
Со Џену Илумиус мислам дека нема да има тема на разговор на која ќе имаме различно мислење или било какво несогласување.
Со Родаст исто така имаме слични интереси, посебно музички :D.
Томасино исто така, би можел 24/7 да го слушам за ракометни теми, а тука спаѓа и bbbbbb.

Прва прилика, кога сакаш, добредојден си (y)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.815
Поени од реакции
89.406
Епа ај вака...

Со сите колеги од Фан Клуб: Јувентус, но морам да ги издвојам овие двајца:
@Mondonico - Сега моментално знам дека се нервира дека го цитирам на секоја можна тема :LOL:, ама интересен лик ми е, сеопшто
@Justdoit - Или во ФК Јувентус познат ако Нигерот, ова му е 23412 профил... морам да дознаам што ретарда (во позитивна смисла на зборот) седи позади овој профил :icon_mrgr:
@blanco - Со оваа персона имаме само една тема на муабет... ама можеме на таа тема да разговараме со денови... Форца Љоренте
@blue ladybug - Секогаш ме бомбардира со лајкови, и вака кога ја читам делува како ептен позитивна личност (y)
@Io Sono Interista - Ако некогаш се запознаеме, не го пуштам додека не ми признае дека е за Јувентус... мора по секоја цена да го направам Јувентино човеков, па макар тоа ми било последното нешто на оваа планета
Илуминус - Е неможам нејзе да ја тагнам...:/, сеедно ми изгледа како интересно девојче од Пустец :icon_lol:
@leandra - Дека не ебе жива сила, а тоа ми се свиѓа кај некои персони

Тие се сега за сега, за понатаму здравје :icon_mrgr:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ја иначе најново, сакам @Dave да го запознаам.

Kajgana Shop

На врв Bottom