Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

R

Rigel Kent

Гостин
Јас навивам за средба на Леандра и Дардиан , статистички податоци ќе бидат главна тема не се сомневам :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Јас навивам за средба на Леандра и Дардиан , статистички податоци ќе бидат главна тема не се сомневам :D
И јас сакам да се запознаам со Дарданија, не за друго туку дечкото на памет ги знае сите можни статистики на планетава, понекогаш си мислам да не е робот или можда е киборг ! (n):LOL:

M

Mario Gómez

Гостин
И јас сакам да се запознаам со Дарданија, не за друго туку дечкото на памет ги знае сите можни статистики на планетава, понекогаш си мислам да не е робот или можда е киборг ! (n):LOL:
Он го интересира само колку албанци живеат на овие простори, колку низ западна европа и америка, истотака колку ги има низ нивните колонии на марс и месечината, секако и други податоци као старосна граница, колку деца раѓаат просечно у животот, аголот на забите итн...

R

Rigel Kent

Гостин
Postot na @lbaneso mi izgledase dobronameren , ne znam zosto sfativte poinaku , sega ke propadne sredbata ....

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Он го интересира само колку албанци живеат на овие простори, колку низ западна европа и америка, истотака колку ги има низ нивните колонии на марс и месечината, секако и други податоци као старосна граница, колку деца раѓаат просечно у животот, аголот на забите итн...
Дарданија ти е форумски Ајнштајн бе хеј че ти го пукам .......... Кајган Дардани Подрумај Ајнштајн де Илиридес ........ ова му е целото име и презиме ! (y)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Postot na @lbaneso mi izgledase dobronameren , ne znam zosto sfativte poinaku , sega ke propadne sredbata ....
Да добронамерен ми беше ама не знам зашто ме мешат со Дарданиа ако толку сака Леандра нека се сретне со Дарданиа ;)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.710
Поени од реакции
13.392
Покрај оние што погоре ги имам напоменето, ја додавам и Srcee како љубител на пишаниот збор и дискусија на истиот.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
sakav i so leandra, ama mi kazhaa deka ne bila voopshto zhenstvena, onaka ko mashko bila... yeah, that kind of "woman" :D
Као се обидуваш нешто да ме навредиш?

Лит албански хумор за лица со пречки во развој, никогаш не сум имала желба да те запознаам, никогаш не си ми бил интересен.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Лит албански хумор за лица со пречки во развој, никогаш не сум имала желба да те запознаам, никогаш не си ми бил интересен.
ne. samo si vikam deka porano sakav mnogu da te zapoznam, sega ne. toa e toa. <3

Sakam Rumeni Obrazi isto taka da ja zapoznam ama samo ako si go nosi i wot so nea.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326

Судејќи по неговиот вкус на филмови мислам дека работи како шофер во Хисар Туризам. Па ако некогаш патуваш во Љубљана, Пула,Истанбул или пак Анкона со 'Исар има големи шанси да го сретнеш Талахасе. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom