leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ја мислев од подрум се гледа што сум.Нема потреба да се преправаш од авион се гледа што си
Ја мислев од подрум се гледа што сум.Нема потреба да се преправаш од авион се гледа што си
И јас сакам да се запознаам со Дарданија, не за друго туку дечкото на памет ги знае сите можни статистики на планетава, понекогаш си мислам да не е робот или можда е киборг !Јас навивам за средба на Леандра и Дардиан , статистички податоци ќе бидат главна тема не се сомневам
Ти личиЈа мислев од подрум се гледа што сум.
Он го интересира само колку албанци живеат на овие простори, колку низ западна европа и америка, истотака колку ги има низ нивните колонии на марс и месечината, секако и други податоци као старосна граница, колку деца раѓаат просечно у животот, аголот на забите итн...И јас сакам да се запознаам со Дарданија, не за друго туку дечкото на памет ги знае сите можни статистики на планетава, понекогаш си мислам да не е робот или можда е киборг !
Економиста а тебе пломбирани ти се забите а ?аголот на забите итн...
Дарданија ти е форумски Ајнштајн бе хеј че ти го пукам .......... Кајган Дардани Подрумај Ајнштајн де Илиридес ........ ова му е целото име и презиме !Он го интересира само колку албанци живеат на овие простори, колку низ западна европа и америка, истотака колку ги има низ нивните колонии на марс и месечината, секако и други податоци као старосна граница, колку деца раѓаат просечно у животот, аголот на забите итн...
Да добронамерен ми беше ама не знам зашто ме мешат со Дарданиа ако толку сака Леандра нека се сретне со ДарданиаPostot na @lbaneso mi izgledase dobronameren , ne znam zosto sfativte poinaku , sega ke propadne sredbata ....
Као се обидуваш нешто да ме навредиш?sakav i so leandra, ama mi kazhaa deka ne bila voopshto zhenstvena, onaka ko mashko bila... yeah, that kind of "woman"
ne. samo si vikam deka porano sakav mnogu da te zapoznam, sega ne. toa e toa. <3Као се обидуваш нешто да ме навредиш?
Лит албански хумор за лица со пречки во развој, никогаш не сум имала желба да те запознаам, никогаш не си ми бил интересен.
Да имаше тема со кого НЕ сакам да се запознаам, ти ќе беше звезда таму.ne. samo si vikam deka porano sakav mnogu da te zapoznam, sega ne. toa e toa. <3
Sakam Rumeni Obrazi isto taka da ja zapoznam ama samo ako si go nosi i wot so nea.
Судејќи по неговиот вкус на филмови мислам дека работи како шофер во Хисар Туризам. Па ако некогаш патуваш во Љубљана, Пула,Истанбул или пак Анкона со 'Исар има големи шанси да го сретнеш Талахасе.Као се обидуваш нешто да ме навредиш?
Лит албански хумор за лица со пречки во развој, никогаш не сум имала желба да те запознаам, никогаш не си ми бил интересен.