Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Со Гудлајк

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јас сакам да ја запознаам членкава со една исклучителна особина која е дел од мене... Катастрофалната способност за расудување на добро од лошо на светлина помала од пет лукси. :helou: :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од постарите членови на форумов, кои ми оставија впечаток уште првите денови кога се зачленив се Форчн, Мацедалиен и Гарфилд. Овие двајцава ќе биде малку потешко да се запознаат, ама верувам дека некој ден ќе се случи и тоа. Од другите од редакција, уште Џиш и Син треба да ги запознаам :)

Со Чомбе Јунајтед и Дено, морам овие двајца да ги запознаам да направиме еден Манчестер муабет, како и со останатите фанови на Манчестер, ама овие двајца ми се на примарна позиција.

Со Мрак, Вештица, Вес, Бауби, Емкаа, рок_лејди, членови со интересни мислења, како и со тие што изјавија дека сакаат да се запознаат со мене :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Незнам дали имам напишано претходно , а ако имам , вреди да се повтори , со Вештица.
А исто така и со Dzish и ТрН_вО_оКо би сакал да се запознам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од постарите членови на форумов, кои ми оставија впечаток уште првите денови кога се зачленив се Форчн, Мацедалиен и Гарфилд. Овие двајцава ќе биде малку потешко да се запознаат, ама верувам дека некој ден ќе се случи и тоа. Од другите од редакција, уште Џиш и Син треба да ги запознаам :)

Со Чомбе Јунајтед и Дено, морам овие двајца да ги запознаам да направиме еден Манчестер муабет, како и со останатите фанови на Манчестер, ама овие двајца ми се на примарна позиција.

Со Мрак, Вештица, Вес, Бауби, Емкаа, рок_лејди, членови со интересни мислења, како и со тие што изјавија дека сакаат да се запознаат со мене :)

А да, ќе заборавев.

И со Леандра, морам да научам како да фаќам n-број на дупли јузери уште пред да си го пишат првиот пост :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Пффф...Со Мрак,Хакет Ман,Столе,2те Борчина.....

**Mila**

...Love is blind...
Член од
24 мај 2009
Мислења
42
Поени од реакции
0
Нова сум и никој не знам па затоа сакам со сите да се запознаам:kesa:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Огромен ќејф ми е да се запознам со wot.
Peace out man, see ya in Ohrid, I hope so.

Kajgana Shop

На врв Bottom