Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

П

Паган-др

Гостин
Со G e G o. :)

@MoonWhisper
Друже помалце кажувај за други какви се и што да праат ке сменат мислење за тебе.:smir:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ајде и јас да се исповедам. Одамна не сум читал на темава, па незнам кој ме напишал, а и неверувам дека ме пишале де :)
Значи: бебуш. кит-катче, маца_мк, параноик, џену грл, маweчко, маца_кака, апокалипто, џимеј, аце_елемеНт, шорти, мац))...толку сега за сега.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Со батко Земзел, па више аман више :pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Секако бате. Очекувам што побрзо:smir:
Со членот над мене. И да додадам.
Fabillous 178 (она во ало ало не се важи), Silen, Tender Girl, Fantom_oh, Apocalypto (мора да ги разглобиме мистериите на пирамидите во Гиза и Теотикуакан)

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Би сакала да ги запознаам моите пријатели од форумов за кои веке имам направено своја слика и баш ме интересира дали и во стварност е така . Инаку јас со год. сум многу постара и мислам не ми личи да дојдам на вашите собиранки . Но зошто и не, не морам да седам многу, доволно да се запознаам со тие што сакам.Така да очекувајте ме на некоја собиранка се надевам нема да се уплашите од мене.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Море Саладине... се запознавме бе :pos: ама јас не седев на едно место шетав по тоа кафичот :)
Off топик: да, но што муабет сврзавме бе... Останаа пирамидите само до темел... Ќе ги изградиме кај и да е, египјаните ги граделе 20 години:pos:
On топик: Братот.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.964
Мислам дека досега не сум го спомнала, G e G o е најнов на листата.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Корун и Апокалипто најново:)
Овој вториов плачи за ќотек:star:

Kajgana Shop

На врв Bottom