Зш? Еве ти, да не речиш... Емили Ратајковски. Еднаш да го м'рцнам и да умрам. Прегледај го приврзокот 292416
За жал не сум модератор на Љубов и Секс, јас сум модератор на Ноќен Живот.Се извинувам за оф топикот @Tonchie ама барам да ја бришеш секоја слика во кое не е наведено името на женската, ако не можам да ја најдам на гугл преку барање од сликата како што е случајот над мене. Јбг знам милион женски и сега не можам да тупам мозок која е оваа и на која ми личи.
Нема нешто што поштувам кај жена повеќе од добра цицка.
Со цело лице би се закопал во нив, исто како кога на бебињата им прдиме на стомак со уста.
najdobra komparacija sto ja imam slusnatoНема нешто што поштувам кај жена повеќе од добра цицка.
Со цело лице би се закопал во нив, исто како кога на бебињата им прдиме на стомак со уста.
Воздух нема да можам да си земам.
@bijons е позната интерно на форумов. Во насловов не пишит конкретно во која смисла се мислит "позната фаца" така да, јас ја одбрав бијонс.Ne znaev deka bijons i pozdrav se poznati licnosti.
Se izvinjavam.
Познати вистински физички личности бе бураз. Ме виртуелни. Од кај знаеш шо створење се крие зад никој Бијонс, а? Иначе има тема за со кои форумски ликови.@bijons е позната интерно на форумов. Во насловов не пишит конкретно во која смисла се мислит "позната фаца" така да, јас ја одбрав бијонс.