storm03m
А.К.А Комплексаш
- Член од
- 9 јуни 2018
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 337
Ххахаххаха знам дека го запали беБрза помош, уствари не, точно време, не, известување и тревожење, не, ЈСП автобуска карта модем...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ххахаххаха знам дека го запали беБрза помош, уствари не, точно време, не, известување и тревожење, не, ЈСП автобуска карта модем...
Да да, секако тоа си сакал да кажешконтекстот не го сфати на "кажи, а?"
Не постои само лезбејка,когаш тогаш ке се удене на qrNina Kraviz.
Imam edna koleska, kopija na Nina, ama ima 2 glavni problemi: 1. Od Aracinovo e, 2. Lezbejka e. Stvarno zivotov ima cudna smisla za humor.![]()
![]()
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Тачно. Лезбејка е само привремена фаза кога женската е разочарана од некое машко.Не постои само лезбејка,когаш тогаш ке се удене на qr
Од кај знаеш?јаки мажишта сте вие двајцата
штом може лезбејки да преобратите, алал да ви е. Бен Афлек не ви е рамен.Од кај знаеш?
Погрешно си разбрал,тие сами си се преобратиле во лезбејки а ние им помагаме да се вратат на "прав пат"штом може лезбејки да преобратите, алал да ви е. Бен Афлек не ви е рамен.
Па тоа де, ги преобраќате назад во „нормални“, ги лечите од лезбијанизмот. Не може да ви одолеат.Погрешно си разбрал,тие сами си се преобратиле во лезбејки а ние им помагаме да се вратат на "прав пат"
штом може лезбејки да преобратите, алал да ви е. Бен Афлек не ви е рамен.
Еее така, а не само трескаш глупости. BTW цуцлата е бебла, путерПа тоа де, ги преобраќате назад во „нормални“, ги лечите од лезбијанизмот. Не може да ви одолеат.
а да не одиме off topic, бидејќи сега го гледав zombieland 2, јас оваа би ја исплескал
Abigail Breslin
Прегледај го приврзокот 225544
Аууу а да знаеш оваа два пати на прес не ословува како Македонија,башка има изјавено дека омилен политичар и бил Груевски.Ај сега дали ке ти прави кејф да видам?Па тоа де, ги преобраќате назад во „нормални“, ги лечите од лезбијанизмот. Не може да ви одолеат.
а да не одиме off topic, бидејќи сега го гледав zombieland 2, јас оваа би ја исплескал
Abigail Breslin
Прегледај го приврзокот 225544