Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Брза помош, уствари не, точно време, не, известување и тревожење, не, ЈСП автобуска карта модем...
Ххахаххаха знам дека го запали бе :vozbud: , контекстот не го сфати на "кажи, а?"

Nina Kraviz.

Imam edna koleska, kopija na Nina, ama ima 2 glavni problemi: 1. Od Aracinovo e, 2. Lezbejka e. Stvarno zivotov ima cudna smisla za humor.
8265ce2c6b08f55216ae735f4d184aff.jpg
6b8a10b40549a4b810809f45eefd6e9e.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Nina Kraviz.

Imam edna koleska, kopija na Nina, ama ima 2 glavni problemi: 1. Od Aracinovo e, 2. Lezbejka e. Stvarno zivotov ima cudna smisla za humor.
8265ce2c6b08f55216ae735f4d184aff.jpg
6b8a10b40549a4b810809f45eefd6e9e.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Не постои само лезбејка,когаш тогаш ке се удене на qr

јаки мажишта сте вие двајцата

штом може лезбејки да преобратите, алал да ви е. Бен Афлек не ви е рамен.
Погрешно си разбрал,тие сами си се преобратиле во лезбејки а ние им помагаме да се вратат на "прав пат"

Погрешно си разбрал,тие сами си се преобратиле во лезбејки а ние им помагаме да се вратат на "прав пат"
Па тоа де, ги преобраќате назад во „нормални“, ги лечите од лезбијанизмот. Не може да ви одолеат.

а да не одиме off topic, бидејќи сега го гледав zombieland 2, јас оваа би ја исплескал
Abigail Breslin
929c633ee06f8d2552c808cf1d19ac65.jpg

Последно уредено:
Па тоа де, ги преобраќате назад во „нормални“, ги лечите од лезбијанизмот. Не може да ви одолеат.

а да не одиме off topic, бидејќи сега го гледав zombieland 2, јас оваа би ја исплескал
Abigail Breslin
Прегледај го приврзокот 225544
Еее така, а не само трескаш глупости. BTW цуцлата е бебла, путер :vozbud: :drk:

Abigail Breslin
Прегледај го приврзокот 225544
Аууу а да знаеш оваа два пати на прес не ословува како Македонија,башка има изјавено дека омилен политичар и бил Груевски.Ај сега дали ке ти прави кејф да видам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom