Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Средношколки шо фрлиле цели 5 долари за непостоечки кинески бот-фолоуери, ако се "познати фаци" дека напукале 10k followers...дај бе дигнете критериум малку...
Оваа јога-инструкторкава праи колут-напред у хеланки, ја снима ваљда мајка и, од gonzo перспектива...и ајде "сакаме да имаме секс", седи бе...
Отиде у к***ц све.

Средношколки шо фрлиле цели 5 долари за непостоечки кинески бот-фолоуери, ако се "познати фаци" дека напукале 10k followers...дај бе дигнете критериум малку...
Оваа јога-инструкторкава праи колут-напред у хеланки, ја снима ваљда мајка и, од gonzo перспектива...и ајде "сакаме да имаме секс", седи бе...
Отиде у к***ц све.
А наместо да реплицираш на другите да пишеш и ти со која би сакал од познатите, а? ;)

А наместо да реплицираш на другите да пишеш и ти со која би сакал од познатите, а? ;)
Имам пар постови у темава. Ако не те мрзи search да напраиш темава. Глупо ми е да се самоцитирам.
Не се љути, не ти е баш исшљифана оваа шо ја стаи, блогеркава.
Од нашиве инфлуенсерки (не ми се веруе дека го користам зборов) жими оваа шо ми е интересна...а ги има ете 180k и тоа не се фејк-кинези.
Фацата не и најјака страна, морам да забележам....
Screenshot_20191103-174605_Instagram~2.jpg

Имам пар постови у темава. Ако не те мрзи search да напраиш темава. Глупо ми е да се самоцитирам.
Не се љути, не ти е баш исшљифана оваа шо ја стаи, блогеркава.
Од нашиве инфлуенсерки (не ми се веруе дека го користам зборов) жими оваа шо ми е интересна...а ги има ете 180k и тоа не се фејк-кинези.
Фацата не и најјака страна, морам да забележам....
Прегледај го приврзокот 221360

Ај можеби ќе заработи некое евро па ќе успее и фацата некако да си ја управи со пластични операции, за да не мора само газот да го слика на инстаграм

@Almeida Абе види другарче, јас "јога иструкторката" (она е уствари фитнес инструкторка ама е у филм дека е јога...и повеќе е инстаграмка одошто иснтрукторка) ја одбрав сега пошо нели е у филм на јога па може е и вегетарјанка, ама и стварно физички е секс бомба. А јебеш познати веќе, на темата сум пишал за 2-3 јавно познати, па затоа сега малце реалистично остварлива желба ако така може да се каже :D

Ivana Jordan srpska pejacka ko za 40 godini bombona
d5523fb5b5aa986aeefd7dbd25eff898.jpg
7fe55e04d2f551d2279e169d9b6e1845.jpg
3e23a1a724e6b3106c9735b55e1791f6.jpg

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom