Со кого се познавате од форумов?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од форумот се познавам со Forrest Gump. Фраер на велико. Го домолив и премолив, ама покрај фраерлукот имал и добро срце, па се сожали и ми ја оствари желбата. И кој ќе каже дека упорниот не добива секогаш се`? Ај само да прочитам такво нешто!:sneaky::vozbud::pipi:

Windfucker извини, моја грешка, погрешен член имав означено:rolleyes:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Животот е живот, морковот е морков, а една е Дивајн.
Се осеќам ко ташак ко пишам за неа, пошо како да кажувам нешо шо сите го знаат али...

Просто не можам да поверувам дека постои девојка како неа на нашиве простори. Ете ја упознав, и која инфраструктура човече? А мајке ми ја замислував вака:

Jhon Terry.jpg

Пошо капитен, нали де...

Со широк животен потенцијал и без духовни дефекти, кое животно искуство луѓе беснее само во неа, еј!?

И колку само отсуство на ароганција и колку само трезевност без апстракност во погледите на животот и кој фонт и техника на живеење ги поседува како тотална рефлексија на нејзината личност, просто да се запрепастиш! Ако денес се смета за уметност и неопходна човечка карактеристика да се вртиш како дува ветрот тогаш она одстапува, затоа шо е силен индивидуалист без синдромот на толпата .

Кога еднаш ќе ја запознаеш жигосан си и програмиран си да ја сакаш засекогаш.

Ето, рекао сам!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Forrest Gump, кажи ако го заклучеше сето тоа порано, помалку ќе те молев да се запознаеме? Нели ти е криво сега? Ако... да си знаеш за друг пат... учиме додека сме живи, нали. Едно е најважно што мораш да го запаметиш, мене мора да ми веруваш на збор секогаш! :P
Фала на богатиот и убав опис. И јас се засакав после него.:love::icon_lol:;)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еве "мала" листа на сите луѓе што ги знам. Сигурно утнав едно 20тина луѓе, дали сум ги заборавил, дали не сум ги пишал во темава или едноставно ми се протнале на листава - извинете.

Вондерфул
Магде
StatusQuO
TonInter
Маарко
Вештица
MaWeчко
wot
Томи Девил
Красулка
Vertigo
HITCH
Soulscar
Zero Sranje,
Ред Дебил,
Violent,
Сајтлер,
PoolGirl,
Пчелка,
Искра,
Грејвдигер
Принцезата на Злото
Челинџер,
Лорд Драгон2
Хард
Tonchie
Duffy
Новинарка
Члено
ПараноиК
Bebush
AuroraBorealis
Дон Јас
Меган
Rock i Goth Ladys
la-loca
Ivica^
Томислеер
Јован
Таруно
Виктор_Мак
Nightwalker
Бада Бинг
ада
Бидиков
ArhangelOfDeath
grunge girl
Rockenrolla,
Psyside,
Mummy
Шмекерот
Марсовка
Ацид
Серпико
Саладин
бенеамата
Господ.не.мрази.сите
Раперче
Шорти
Гарфилд со мајмунот
Blind
Зајче
Кајзер
киксер гп
Ивањушка
Voni Varas
Крузер
армин06
маца_мк
Walker Girl
mario06
Mlad Man
Elly91
vampgirl
Natural Girl
Exotic
Fantom
Болиглава
Викторгг
ada
POWER-MKD
Clen7
dimitarp
The Vampire
Кискино
Scarlett O'hara
Milanez'
Blackout
Ханзо
[Zeus]
Др.-АГАН
Maca_Dark,
stefi,
dh00|,
Smexy_Bit
whiteout,
VIP
македонка2010,
То4кест,
Везилка,
Велешанецот
Ѓеврек,
Сејберестиот Јавач
~windy~
Scream
Escape
Миле Паникааа
Carrie
Мац))
embrace
kikser[g.p]
kitty cat
Здраво
росоњер стефан
Фокси
Гладиус
Crazy in Love
Џену Грл
Alex_The_Great
BiG KiSS
By Me
Rumeni Obrazi
vlatkobond
ДимитарМК
Emma
Гручо Маркс
La Espanola
kumanov4e

Мала листа а?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ти бе со цел форум си се запознал ... Алал да ти е, I'm impressed :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Како бре у ѓаола ги памтиш? :D
Си ги најдов мислењата у темава што сум запишувал кои сум ги запознавал па така ги копирав. Има многу што не сум ги запишал и тоа ми криво па сигурно имам многу пропуштено.

И не ги знам сите, овие скоро повеќе од половина не се веќе на форумов и ги запознавав по честите собиранки од порано, нешто што вие како нова генерација воопшто не го правите а што е по малце жално...

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Си ги најдов мислењата у темава што сум запишувал кои сум ги запознавал па така ги копирав. Има многу што не сум ги запишал и тоа ми криво па сигурно имам многу пропуштено.

И не ги знам сите, овие скоро повеќе од половина не се веќе на форумов и ги запознавав по честите собиранки од порано, нешто што вие како нова генерација воопшто не го правите а што е по малце жално...
Кој бе не го прави? :)

Јас како ги запознав грото луѓе кои ги пишав пред некој пост? :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Многу луѓе познавам и ме познаваат,последно нешто беше со Македоникус во Кисела Вода го прашувам него незнаејќи дека е он каде се исправа бандаши.Не ми помогна али важно беше еден од милион шанса :).

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Многу луѓе познавам и ме познаваат,последно нешто беше со Македоникус во Кисела Вода го прашувам него незнаејќи дека е он каде се исправа бандаши.Не ми помогна али важно беше еден од милион шанса :).
Познавам некои што те познаваат - да знаеш дека те фалат ептен :)

ЕДИТ - Ах Macedonicus ли си нашол за бандаши да го прашуваш? :rolleyes:

(Мац, don't get mad :P)

--- надополнето: 17 август 2012 во 01:25 ---

Епа тогаш не ме викате. :(
Еве, сега си викнат ;). Провери инбокс.

S

Stef Bachatero

Гостин
Познавам некои што те познаваат - да знаеш дека те фалат ептен :)
Не сум толку совршен најнормален човек сум,кој никогаш нема да повреди никој за сопствена цел или да се повлече нагоре во општеството.Ако можам со тврдокорна работа ќе направам нешто ако не ќе најдеме нешто за работа.Се размислувам да го исечам еден камион и да го продавам на делови.Тие пари да ги искористам за инвестиција за нешто друго и пари од пари да се прават.Зашто ми здосади од седење дома и објаснување на луѓе дека само со потење на гзот правиш нешто.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873

Абе јас сакам да дојдам,ама ми е страв :D
Не што ќе барам ја 16 годишен,меќу 18+ луѓе.Малке е грдичко,зар не? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom