Со кого се познавате од форумов?

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Инаку се знам со неколку членови... некои онака, некои од мојот град... на една мала собиранка во Охрид пред 2-3 години се запознав со 10-15 души... Али ретко пишувам ПП, така да се немам запознато со многу а и не посетувам собиранки :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се запознав со Terebellum Sagittarii :pipi:
Задоволството е мое златна, иако те запознав пред да знам која си тука на форумов. А те читам секој ден замисли, иако не ти ги пратев промените на јузерите. Се привлекуваат стрелците, си се препознаваат и си се сложуваат, остај ти. Е сега, не дека и во нешто не се разликуваме, ама тоа ќе да е до подзнаците.:icon_lol:
Јас ќе дадам после палачинки, а отпосле кога ќе прочиташ дека те најдов - да ми пуштиш рака. И ти и зелениот. Две теми такви имаше, а прво ја гледав погрешната, кај што секако ти немаше реплицирано. Сосем случајно ја најдов другата, но важно ја најдов!:icon_lol:
Како и да е, да те пофалам и јавно. Кое око го фаќаш, апапапапа! Јес да и јас имам зелено, ама ти имаш од тие поубавите.:oops::icon_lol:
п.с. Праќај секогаш тоа што ќе го напишеш. И твоите постови ми се омилени тука, па добро е да ги има почесто и повеќе. Бацки*

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Се запознав со Terebellum Sagittarii :pipi:
Задоволството е мое златна, иако те запознав пред да знам која си тука на форумов. А те читам секој ден замисли, иако не ти ги пратев промените на јузерите. Се привлекуваат стрелците, си се препознаваат и си се сложуваат, остај ти. Е сега, не дека и во нешто не се разликуваме, ама тоа ќе да е до подзнаците.:icon_lol:
Јас ќе дадам после палачинки, а отпосле кога ќе прочиташ дека те најдов - да ми пуштиш рака. И ти и зелениот. Две теми такви имаше, а прво ја гледав погрешната, кај што секако ти немаше реплицирано. Сосем случајно ја најдов другата, но важно ја најдов!:icon_lol:
Како и да е, да те пофалам и јавно. Кое око го фаќаш, апапапапа! Јес да и јас имам зелено, ама ти имаш од тие поубавите.:oops::icon_lol:
п.с. Праќај секогаш тоа што ќе го напишеш. И твоите постови ми се омилени тука, па добро е да ги има почесто и повеќе. Бацки*
Знаев дека ти треба кратко време да сфатиш :) И сега јавно да признаам дека имав трема пред да те запознаам во живо :) Не е тоа било кој, it's Дивајн!!!
И задоволството од палачинките на ,,зелениот’’ верувам дека ке биде големо, ама задоволството што те запознав е уште поголемо. Знаеш дека одсега почесто ке не гледаш, нели :)
И фала за комплиментот за очите :) Still blushing :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Иако помина некое време веќе (месеци), викам ај ќе се "пофалам": :)

Престојниов период, од машките си се запознав со Атеист, DBack, Lord Raven, Donald Sikert (a.k.a. Miki1976), MIKI1, IgorChete, Biggus Dickus, Filmakedon, Macedonicus, Hip.Hop_MKD и Doc Holliday

Од дамите, со Nessa Alcarin, leandra, HITCH, RocknRolaa, Crazy in Love, Ilumious, Princess Of Evil, `V`, и Ligeia

Различни ликови колку што има бои и нијанси :D, али сите подеднакво се добро друштво, и гарантиран одличен провод ќе имате со било кој од нив, не па сите да ги имате собрано (како што обично и правиме :D).

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Од форумот се познавам со Forest Gamp. Фраер на велико. Го домолив и премолив, ама покрај фраерлукот имал и добро срце, па се сожали и ми ја оствари желбата. И кој ќе каже дека упорниот не добива секогаш се`? Ај само да прочитам такво нешто!:sneaky::vozbud::pipi:
Кој е ликов? Има само 36 мислења, последното од 2006та. Сигурно своевремено бил некоја фаца.

Kajgana Shop

На врв Bottom