Со кого се познавате од форумов?

П

Паган-др

Гостин
Вчера се запознав со:
гладиус
марсовка
Пуци
StatusQuo
(ако заборавив некој нека ме дополни :kesa:)
Големо извинување кон следните членови кои заборавив да ги кажам:
girlll
Маwечко
Дафи
:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
др-аган
мањечко
марсовка
пуци
вирус...
дафи

толку бевте?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Конечно по толку време чекање, случајно сосема го запознав Тоше. Краток муабет, ама битно се запознавме.:helou:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.029
Поени од реакции
12.705
Најново,со Серпико. Ми остаде прекрасен впечаток. Баш каков шо го замислував. Отворен,комуникативен,стално се смееше. И стварно многу личиш на брачед ми. :) Би сакала пак да ја поновиме ова собиранка. Расположението беше супер,музиката исто така. Жалам,ама другиот пат на крофни ќе ојме. :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Значи по долго долго време договарање и преговарање се запознав со човекот кој ме "умре"...фраерот Виктор ГГ :)...
Истотака вечерва ја запознав и Лана...префина и шармантна девојка и многу пријатна на муабет :)...башка генерација :)...супер луѓе и двајцата...ми беше мило...
шмек:smir:

Lanna

Taller, Stronger, Better
Член од
30 септември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
165
Значи по долго долго време договарање и преговарање се запознав со човекот кој ме "умре"...фраерот Виктор ГГ :)...
Истотака вечерва ја запознав и Лана...префина и шармантна девојка и многу пријатна на муабет :)...башка генерација :)...супер луѓе и двајцата...ми беше мило...
шмек:smir:
Ах Шмекеру... Накршувам традиција на избегавање на темава, само да знаеш...:icon_lol:

Освен по крајно одлепените постови на кои сум се смеела до солзи, ми стана особено мил по едно од најдрагите зеленки со еден од најискрените коментари добиени на пост на кој се отворив ко школка.:kesa:
Многу ми е мило што меракот да го запознаам конечно ми се оствари вчера. Малку и се спротивстави на таа квази-претстава што ја имав за него креирана врз основа на неколку форумџиски мислења дека Шмекерот е “прилично мирно човече”. Јас повеќе љубам да го опишам како личност што смирува. Препријатно е во негово друштво, прекрасно човече со смисла за хумор, стварно ме опушти после еден таков ден во кој бев толку преморена што едвај вилицата ја движев (ама дури и да бев поспособна, од Виктор не може човек до збор да дојде така да другиот пат не го земам со мене:icon_lol::icon_lol::icon_lol:). Прекрасно е да знаеш дека постојат вакви позитивни луѓе на форумов. Шмек бек:smir:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Прекрасен е фактот што вечерва ја запознав Lanna, ме прави да се чувствувам горда. Дојде само на 5 минути на автобуска, сепак ограниченото време воопшто не е важно. Важен е впечатокот кој го оставаш кај сите форумџии, верувам. Зрачиш со позитивна енергија и убавина, лесно влегуваш под кожа. Светланче, ти си комплетна личност. Во секој поглед. Излишен е секој збор, не би те опишал, верувај. Едвај чекам да дојт другиот викенд. :back:

П

Паган-др

Гостин
Вчера на кратко се запознав со Псај и официјално со Дон Јас.
А да и со PowerMKD :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
е ја не се упознав со Др.-Аган... пошо го знаев од преѓе ама он мене не ме знаеше.. тапа си :).. хаха

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Јас вчера конечно се упознав со Псај. :)
И со ДонЈас се упознав и тоа по втор пат. :)
А се упознав и со Член7. :)
И така. :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Пред некој саат во градскиот јавен сообраќаен превоз се запознав со Маарко. Ја бев исцеден ко лимон од шо бев уморен...коа се упознавме. Но и уморен сепак забележав кај него нешо шмекерско...така да пријателче од општина :)...нареден пат се гледаме на некоја свирка со големо точено во рака и во ловење на шмек :)...позз:wink:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ете и јас се запознав со марсовка :) Не стигнавме да направиме нешто многу муабет пошо ми избега, али ми изгледа за доста фина и позитивна личност :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Параноик, Џену Грл и мај билавбл Гладиус! Падна ремет за одмаЗНичка:pos2:. Закон луѓе. Штета што не можев да останам подолго, осеќам ќе имаше смеј.:back:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Пред некој саат во градскиот јавен сообраќаен превоз се запознав со Маарко. Ја бев исцеден ко лимон од шо бев уморен...коа се упознавме. Но и уморен сепак забележав кај него нешо шмекерско...така да пријателче од општина :)...нареден пат се гледаме на некоја свирка со големо точено во рака и во ловење на шмек :)...позз:wink:
пееседмица владее...
Да се запознав со шмеќерот конечно и јас да бидам фенси :) еден помалце од листата на луѓе кои сакав да ги запознаам. Фала на комплиментот и нема проблем каде и да одиме да шмекаме без разлика во кафана или на свирка важно кригла во раце да се има и да се шмека, чак и да ме поднаучиш некои нови фори во шмекање :)

Исто така имав мини блиц запознавање со марсовка.

С

Спенсер

Гостин
денес,на фудабл бевме...кајганџиски фудбал!!! се запознав со џену грл,демијан,гардиан,ацид....

Kajgana Shop

На врв Bottom