Со кого се познавате од форумов?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Малце каснам јас, ал минатиот викенд се запознав со џимеј и ептен позитивен впечаток ми истави ( пред се`, плејлистите во винамп ни се копи-пејст :pos: ). :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Само што се прибрав и презадоволна сум од тоа како си поминав вечерва:)
Ги запознав:
Јован(конечно)-супер дечко,комуникативен,дефинитивно ја потврди репутацијата на дудлач:pos::back:
Армин06-ни јас не те замислував за толку зборлив,али сепак мило ми е што се најдовме во муабет:)Тек на крај на вечерта почнавме со муабети ама се надевам ќе се одолжиш со повеќе:pipi:
Јован's friend(извини што не го запамтив никот,но сепак нов си,ваљда ќе ми простиш:))-не праевме многу муабет,иако во дружба на другите добро се изнасмеавме:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Бебусх, можеме да огов...ова зборуваме до сабајле на наши теми хихихи
Мањечко и Дафи многу убав пар
Бидиков, колку поразличен од мојата претстава за тебе хаха
Росонер Стефан, ке се бориме за голема буква :))))

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Покрај Вес и Барби,се запознавме вторкикот со Фантом,Џимеј и Болиглава.Супер си поминавме,сакам пак :pipi: Иначе се знам и со Ели4ка и Пул Грл :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Само што се прибрав и презадоволна сум од тоа како си поминав вечерва:)
Ги запознав:
Јован(конечно)-супер дечко,комуникативен,дефинитивно ја потврди репутацијата на дудлач:pos::back:
По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепав :pos:
Инаку да... се запознав со Бебушов и баш е супер момиче... дури и повеќе отколку шо очекував... ахх, бебуш :back:

МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис :pos::pos::pos:

Дафи... заљубено си беше детето... не ме ебеше мене толку :pos:

Росоњер Стефан... дај бе зборви појќе бе дете... 2 реченици не сврзавме маме му ебем :nesum:

TonInter - закон дете... убај муабети теравме... добро... повеќе пред да седнеме во кафичот, после на различни маси седевме али добар впечаток ми остави :)

И то... другиве ги знаев...

И да... Крејзи ќе ме става во анкета... :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

Најбитно - Фала Кајгана, и фала на сите што бевте вечерва на собиранката... стварно убаво си поминав... :back:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Јас ги запознав

Мањечко....два збора не разменивме ама ај...:pos2:
Дафи...исто ко со мањечко
ТонИнтер...хмм..добро е шо не се збореше многу за Интер и Милан(барем додека ја бев за после незнам:baeh:)
Јован...шо не сум разменил две реченици со него:pos2:ама закон човек:pos2:Разврав само дека бил дудлач:pos2:
Армин06...до мене седеше ни со него не праев многу муабет(псотојано пракаше смс, веројатно има изи смс:pos2:)..ааа со него разменив повеке реченици
Крејзи ин лове...мноду дружелјубива и насмеана особа иако не ме познаваше мене:pos2:
Бидиков...запамтив дека стигнал до трерта на електро па се префрлил незнам каде:pos2:..во глобала супер особа(ми објасни зашо не сум добил голема буква у имево:kesa:)
И другарот на Јове...ме отру со цигарите..и мислам дека он кутеше поеке од мене:pos2:

Со Бебуш и Џену си се знам од порано:pipi:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мањечко и Дафи многу убав пар
Многу убав пар и цела вечер од што ни се воодушевуваше не ни правеше муабет? :pos:

МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис :pos::pos::pos:
Повисока, плук!
Јован4е или г-дин Дудларовски... уста не затвори цела вечер, затоа ептен ми беше тишина кога одеше во вц. Аман бе, од едно пиво 3 пати отиде ( или беше ѕвезди да симињаш? :kesa: ).
Како и да е, дружељубиво 4ове4е си, ама да знајш дека ипак ќе бидам на страната на Крејзи ( ин лав )

Има нареден пат.:smir:

И Бидиков го запознав, ама он беше со елитата цела вечер, единствено склопивме муабет за ова штрајков и како ќе ја затепа директорката ако го држи брат му во школо. :pos:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепав :pos:
Инаку да... се запознав со Бебушов и баш е супер момиче... дури и повеќе отколку шо очекував... ахх, бебуш :back:

Дафи... заљубено си беше детето... не ме ебеше мене толку :pos:

Росоњер Стефан... дај бе зборви појќе бе дете... 2 реченици не сврзавме маме му ебем :nesum:

TonInter - закон дете... убај муабети теравме... добро... повеќе пред да седнеме во кафичот, после на различни маси седевме али добар впечаток ми остави :)

И то... другиве ги знаев...

И да... Крејзи ќе ме става во анкета... :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

Најбитно - Фала Кајгана, и фала на сите што бевте вечерва на собиранката... стварно убаво си поминав... :back:
Дете бе? Таман се испофалив дека од следната недела ќе имам лична карта, ти ме зезаш тука. =(

Јас ги запознав

Дафи...исто ко со мањечко
ТонИнтер...хмм..добро е шо не се збореше многу за Интер и Милан(барем додека ја бев за после незнам:baeh:)
Јован...шо не сум разменил две реченици со него:pos2:ама закон човек:pos2:Разврав само дека бил дудлач:pos2:
Армин06...до мене седеше ни со него не праев многу муабет(псотојано пракаше смс, веројатно има изи смс:pos2:)..ааа со него разменив повеке реченици
Крејзи ин лове...мноду дружелјубива и насмеана особа иако не ме познаваше мене:pos2:
Бидиков...запамтив дека стигнал до трерта на електро па се префрлил незнам каде:pos2:..во глобала супер особа(ми објасни зашо не сум добил голема буква у имево:kesa:)
И другарот на Јове...ме отру со цигарите..и мислам дека он кутеше поеке од мене:pos2:

Со Бебуш и Џену си се знам од порано:pipi:
Чекав да заминеш, па женските навивачи на Милан што беа таму да ги позезам малце. =D

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Денес се запознав со две прекарасни девојчици, еци^^ и ==Срцуфка== :)))

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Џену грл, параноик, Смајл, Егзотик и можда има уште двајца тројца

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Вечерва ја имав таа чест да се запознаам со моите комшивки еци^^^ и ==Срцуфка== и можам да кажам дека сум си ја одбрал населбата и местото во неа...

ах, шо убај комшии имам... :pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
вчера ги запознав тончи-позитивен како што е и на форумов .
не знам од кај ти е идејата дека слушам таква музика,ама ај:)
и фала за видеото на темата за фудбал:)
димчеЈ-зашо ти е приватен профилот на кајгана не знам.
преку глава да не ти се напалени цури?
:)
Ѕвер- какво е мало и слатко лелеее(добро знам дека не си мало ама такво си уууууу да те штипе цел ден чоек-и овде завршува нападот на лигушење-)
земчо :) го видов полугол:vozbud: :pipi:

мислам дека со уште некој се упознав надвор ама премногу беше сериозен за негови години:)

ус пат да упатам апел до мистичен:
дај бе насмеј се еднаш.страв ме фаќа од тебе понекогаш,и не се дери толку-страшно е:smir:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Овие месец дена се запознав со повеќе кајганџии. Прво со Бада Бинг, па со Тончи, а вчера со Јован Армин и Срцуфка. Се супер луѓе.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Денес се запознав со Дон Јас :) Многу океј типче :)

Kajgana Shop

На врв Bottom