По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепавСамо што се прибрав и презадоволна сум од тоа како си поминав вечерва
Ги запознав:
Јован(конечно)-супер дечко,комуникативен,дефинитивно ја потврди репутацијата на дудлач:back:
Многу убав пар и цела вечер од што ни се воодушевуваше не ни правеше муабет?Мањечко и Дафи многу убав пар
Повисока, плук!МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис![]()
Има нареден пат.:smir:Мањечко....два збора не разменивме ама ај...:pos2:
Дете бе? Таман се испофалив дека од следната недела ќе имам лична карта, ти ме зезаш тука. =(По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепав
Инаку да... се запознав со Бебушов и баш е супер момиче... дури и повеќе отколку шо очекував... ахх, бебуш :back:
МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис
Дафи... заљубено си беше детето... не ме ебеше мене толку
Росоњер Стефан... дај бе зборви појќе бе дете... 2 реченици не сврзавме маме му ебем :nesum:
TonInter - закон дете... убај муабети теравме... добро... повеќе пред да седнеме во кафичот, после на различни маси седевме али добар впечаток ми остави
И то... другиве ги знаев...
И да... Крејзи ќе ме става во анкета...
Најбитно - Фала Кајгана, и фала на сите што бевте вечерва на собиранката... стварно убаво си поминав... :back:
Чекав да заминеш, па женските навивачи на Милан што беа таму да ги позезам малце. =DЈас ги запознав
Мањечко....два збора не разменивме ама ај...:pos2:
Дафи...исто ко со мањечко
ТонИнтер...хмм..добро е шо не се збореше многу за Интер и Милан(барем додека ја бев за после незнам:baeh
Јован...шо не сум разменил две реченици со него:pos2:ама закон човек:pos2:Разврав само дека бил дудлач:pos2:
Армин06...до мене седеше ни со него не праев многу муабет(псотојано пракаше смс, веројатно има изи смс:pos2..ааа со него разменив повеке реченици
Крејзи ин лове...мноду дружелјубива и насмеана особа иако не ме познаваше мене:pos2:
Бидиков...запамтив дека стигнал до трерта на електро па се префрлил незнам каде:pos2:..во глобала супер особа(ми објасни зашо не сум добил голема буква у имево:kesa
И другарот на Јове...ме отру со цигарите..и мислам дека он кутеше поеке од мене:pos2:
Со Бебуш и Џену си се знам од порано![]()