Со кого ви е најслатко кафето?

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Најслатко ми е кафето со тројцата мои другари со кои се дружам веќе 14 години!!!Секое сабајле обавезно со нив пијам кафе па после се иде како подмачкано:pos2::pos2:!
Утре ја варам кафе

Jovana15

...
Член од
6 јули 2006
Мислења
134
Поени од реакции
0
So drugarkite mi e najskatko :D :) Shto ide zborot kolku i da e grozno kafeto uz muabet i se ke go ispijam pa nema ni da primetam deka bilo grozno preblago ili pregorko ili kolku shto..Nekogas i ne praime mn muabet ama ete

D

DJ_DEXTER

Гостин
Најслатко ми е кога го пијам со друштво. Муабетче ова она.

Bego

meens Master
Член од
27 јули 2006
Мислења
19
Поени од реакции
0
Najslatko so mojata kozicka, pieme kafence i si go dupam na tabla.(normalno i toj ponekogas me dupi mene)

Член од
30 јануари 2006
Мислења
137
Поени од реакции
0
Kafe ne pijam mnogu ama koga pijam toa e nasabajle rano ako ne sum naspijan i toa sam pred kompjuterot si pisam i si pijam kafe.

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
So nekoj sto gleda na kafe (ili barem znae dobro da laze) :))

CraZy`g|rL

The Little Princess
Член од
10 август 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
hah abe kafe si e kafe samo da go piesh so luge sho ti se mili i ke bidi najslatko :), a jas obichno pijam samo nes-kafe drugite ne mi se ubaj...a isto mozi da se kazi deka najubo mi e koga go pijam so my best friend ofelija :D ama ne mi smeta i so drugi osobi :P

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сеа ќе вариме, глоупостеи... На кеј, покрај Вардар со лица исклучиво насмеани и желни за сеир во исто време. Ако се најде некој во таа категорија и со него кафето оди најсупер...

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
наслатко ми е кога го пијам кафето со другарките а највеке со еми она зае да го направи мммммммм. а највеке мрзам кога пијам сама кафе незнам повеке уживам кога сум во друштво...

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Zavisi od raspolozenie, ama najslatko kafe mi e vo aja ili bravo so devojkite (drugarkite) ili decko mi :)

Член од
19 август 2006
Мислења
52
Поени од реакции
0
Со кого било само да има и Boss и наредена е....

Kajgana Shop

На врв Bottom