Со кого ви е најслатко кафето?

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
кафето утринско не пијам најчесто... после ручек со братот ако сум дома а ако сум во школо нормално со друштво.. навечер не практикувам пиење на кафе а не ни пиење на кафе два пати во ден но сепак кога ми е потребно пијам..

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Утринското кафе е најслатко па со кого и да го пијам исто ми се фака :) важно да има некој за друштво да ти мине времето забавно додека си пиеш кафе и цигара и уживаш у утринското сонце :smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Со една личост од женскиот пол, ако ви го кажам името нема да ја познавате така да нека остане тајна.:poss:

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Со друшките. Па кога ќе фатиме да си гледаме, еее крај нема:pipi:

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Првото го пијам сама додека се подготвувам за на работа, а второто после ручек пред компјутер и тогаш ми е најслатко зошто не го пијам со брзање

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
дефинитивно утринското кафе ми е најубаво .Си гледам низ прозор , си пушам цигарче и полека се расонувам. најубаво...
а иначе најубаво кафе на свет ми праи една другарка така да најубаво ми е секад коа пијам со неа :)

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Со моето најоткачено друштво во Ск и со ненормалните муабети кои забегуваат од еден до друг крај на било која можна линија и до доаѓањето до точка на вриење на сите членови од вонвременското смеење буквално до солзи:pos2:
А на крај никој од нас воопшто и не се сеќава за што сме се изнасмеале...
Е тоа го праи кафето да биде најслатко- доброто друштво и ненормалното поклопување на аурите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Со мајка ми,ама она да го прави - е тогаш е најслатко :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Edno sakam da znam!
Ima li licnost so koja vi e najslatko da piete kafe? (koja e ako ne e tajna)
ili pak sakate sami da uzivate vo
kafeto?
Кафето ми е најслатко со цигара:vozbud:. Покрај цигарата, во предвид доаѓаат и Матеа, Марија и Аце. Исто така сум имала едно слатко кафе со една јавна фаца:pipi:П.С. Мразам да гледам на кафе, посебно кога сме сто пеес другарки и кога треба да се сосредоточам на сто пеес илјади фигури у него, така што на крај ме заболува глава.

O

okej

Гостин
Најслатко кафе со другарка ми Бојана..Бојанчето си го сакам нај мн. а после и ме масира така да уфф....:pos2:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Со мајка ми пошто секад ми гледа на кафе...а и со другарките зашто тогаш на трачарењето му нема крај (да се разбереме не сме злобни само си трошиме време на луѓе и дешавки ) :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom