Со државни пари на кошаркарско навивање

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
мравка еднаш спомнав во кино, спортски натпревари и разни други лични задоволства се плакат од свој џеб, ако си патриот покажи се, од патриотски побуди потроши свои пари а не народна, е .. тогаш си прав патриот...........
Патриотите загинаа на Мечкин Камен и Сремски Фронт, јас како што те читам тебе тогаш и ти не си патриот :tapp:, зошто не си ставил 1.000 евра в џеб и правец Полска...

S

smart ass

Гостин
Патриотите загинаа на Мечкин Камен и Сремски Фронт, јас како што те читам тебе тогаш и ти не си патриот :tapp:, зошто не си ставил 1.000 евра в џеб и правец Полска...
штета што се врати стилот од мизерниот подфорум политика и вести со прогласување патриоти и предавници-штета

и како патриотите загинаа колку ги има јаки на уста ееејјј

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
more neka se plasirame da dade gospod pa ako treba i 40 carteri neka prati....magare od uvo ne kuca

do gerasim druga pogovorka....so sitni dusi drzava ne se gradi ( branko crvenkovski vo 90 godini ) ili po narodski so macki ne se odi na oranje )))))0

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
штета што се врати стилот од мизерниот подфорум политика и вести со прогласување патриоти и предавници-штета

и како патриотите загинаа колку ги има јаки на уста ееејјј
Speak for youself!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
кој е фан нека оди...кој му брани..нели ете има патриоти нека платат од свој џеб.
Имај предвид дека стандардот ни е низок, така што го оправдувам финансирањето на навивачка група од Македонија. На крај на краиштата ова не е патриоти или предавници. И сами знаеме дека спортот е најдобар амбасадор, така што и навивачките групи се дел од промоцијата на спортот. Замислиси колку е убаво секогаш кога знамето со Македонското сонце ги покрива трибините, сети се и во Хрватска, а и сега во Полска. Мислам дека ова е сепак најефтина промоција на Македонија во светот.

S

smart ass

Гостин
а рекламите на сиенен и македонија вечна.

поентата ми е стандардот не е важен а и како низок е кафичи полни на сите им е скапо а возат коли со Бг таблички кој е фан може сам да отиде ова е само уште едно мешање на политиката во спортот и тоа не е оправдано никако.:nenene:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
а рекламите на сиенен и македонија вечна.

поентата ми е стандардот не е важен а и како низок е кафичи полни на сите им е скапо а возат коли со Бг таблички кој е фан може сам да отиде ова е само уште едно мешање на политиката во спортот и тоа не е оправдано никако.:nenene:
тоа е како дополнување на рекламите.
Сепак кафичите и навивањето не се споредува. Прво Македонија многу ретко излегува на вакви големи натпреварувања, тоа сите го доживуваме како успех (не сме САД, Русија или др. кои секојдневно имаат екипи на вакви натпреварувања), така што редно е и заедно да го прославиме. Но за да го прославиме заедно сигурно 100 денари нема да ни помогнат. Тогаш тука е државата. Затоа ова е потребно.

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
a gladnite ke se najadat li dodeka se reklamira makedonija so budzetski par?
treba da se vlozuva vo sportot realno i kontinuirano!
a ne samo da se frlaat pari ,za samoreklamiranje na vladeackata struktura?
kako moze da se voodusevuvas na vakov poteg,a pritoa da ne razmislis deka tie pari so koi najnapred se reklamira vladeackata garnitura,pa duri potoa i drzavata na eden nebulozen nacin se promovira,deka tokmu tie pari se macno zaraboteni od rabotnicite koi edvaj krpat kraj so kraj vo ovaa kriza
zarem mislis deka odnadvor ke i rakopleskaat na vlasta sto so narodni pari na graganite ve seta vas za da ja glasate povtorno,a na siromavite gragani gi tepa so policija samo zatoa sto pobarale vo ovaa kriza i leb da jadat

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
немам членска книшка од ВМРО....:pos2::pos2:

zarem mislis deka odnadvor ke i rakopleskaat na vlasta sto so narodni pari na graganite ve seta vas za da ja glasate povtorno,a na siromavite gragani gi tepa so policija samo zatoa sto pobarale vo ovaa kriza i leb da jadat
зарем очекуваш некој да те свати сериозно, за напишаното во твојот пост.:toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom