Јас лани бев со Адриатик Маврово. Се наоѓа позади Собрание. Поточно, кога идеш накај Рамстор по ул. Македонија и после бикот едно 50 метри има една еднонаасочна улица после кафичите, одма после кафичите на улицата вртиш лево и на 10 метри ти е. Јас платив 50 евра повратен билет.Момци/девојќи знае ли никој некоја туристичка агенција која нуди само превоз до Сончев брег?
Не е точно тоа. Незнам од кај ти е таа информација.Уплативме превоз, идеме у Сончев Брег на 25-ти, таму сме до 7-ми... Сместување се надевам ќе најдеме за доста подобра цена од таа што ја нудат нашиве агенции. Само ме плаши тоа што имало многу повеќе машки...
2 лева = 1 евро.Attila kolku leva treba za edno euro ?? porano bese ako ne se lazam 1 euro =7 leva
Во Сончев Брег, Златни песоци по 1.93 ги ценат. Чисто да знае ако оди на одмор. И нека се пази од превари. Прават и во банките. Мене лани намерно името ми го згрешија. На другарот исто.1.95583 лева = 1 €
Такво нешто никога не е било. 1евро = 1.95583 лева. Тоа е официален курс на централната банка. Ке го наjдеш 1евро за 1,94 или 1,93Attila kolku leva treba za edno euro ?? porano bese ako ne se lazam 1 euro =7 leva
А реклама правиш, тија Crown са така да се каже официализирани мошеници, менуват за 1.91 не лажат ама това не е изгоден курс !!!Да, 1 евро = 1,95 лева.
Во курортите треба внимание, ако и веке измамите да не са тоj проблем коj беше преди 10 години.
Во Сончев брег и регионот може да се користи ланецон Crown
Минатата година по спомен беха 1,93/1,95. Има и подобри варианти во однос на обменен курс, но за тие немам податоци да правjат измами.А реклама правиш, тија Crown са така да се каже официализирани мошеници, менуват за 1.91 не лажат ама това не е изгоден курс !!!
Нај добро е да си менувате евро во банките, тамо може по 1.94 и по 1.95 да ги мените, друг вариан е во Бургас тамо почти насекаде е 1.95 курса во работни дни
Не сум Бугар ама да ти кажам од искуство.Евтино,многу убави плажи..може најубавите според мене во Бугарија,само пофамилијарно место ти е,ноќен живот и млади има многу малку..ако одиш за тоа.fmi, attila и другите Бугари на оваа тема - што ќе ми кажете за Поморје?