Сончев брег

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Уплативме превоз, идеме у Сончев Брег на 25-ти, таму сме до 7-ми... Сместување се надевам ќе најдеме за доста подобра цена од таа што ја нудат нашиве агенции. Само ме плаши тоа што имало многу повеќе машки...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Момци/девојќи знае ли никој некоја туристичка агенција која нуди само превоз до Сончев брег?
Јас лани бев со Адриатик Маврово. Се наоѓа позади Собрание. Поточно, кога идеш накај Рамстор по ул. Македонија и после бикот едно 50 метри има една еднонаасочна улица после кафичите, одма после кафичите на улицата вртиш лево и на 10 метри ти е. Јас платив 50 евра повратен билет.
--- надополнето: 8 јули 2012 во 15:18 ---
Уплативме превоз, идеме у Сончев Брег на 25-ти, таму сме до 7-ми... Сместување се надевам ќе најдеме за доста подобра цена од таа што ја нудат нашиве агенции. Само ме плаши тоа што имало многу повеќе машки...
Не е точно тоа. Незнам од кај ти е таа информација.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
^ Лани односот машки-женски по кафичите беше 80-20 :icon_lol:
Се надевам оваа година нема да е така.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Некој да бил во Голден Дримс или Сани Дримс во Сончев Брег па да сподели искуства: поздрав

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Attila kolku leva treba za edno euro ?? porano bese ako ne se lazam 1 euro =7 leva

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
1.95583 лева = 1 €

Во Сончев Брег, Златни песоци по 1.93 ги ценат. Чисто да знае ако оди на одмор. И нека се пази од превари. Прават и во банките. Мене лани намерно името ми го згрешија. На другарот исто.

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Attila kolku leva treba za edno euro ?? porano bese ako ne se lazam 1 euro =7 leva
Да, 1 евро = 1,95 лева.
Во курортите треба внимание, ако и веке измамите да не са тоj проблем коj беше преди 10 години.
Во Сончев брег и регионот може да се користи ланецон Crown

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Такво нешто никога не е било. 1евро = 1.95583 лева. Тоа е официален курс на централната банка. Ке го наjдеш 1евро за 1,94 или 1,93

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
За тие кои ке бидат на одмор во регионот на Сончев брег со возила - можете да заштедите од потрошоците за пиjалоци и храна. Неколку супермаркети со добри цени:

1. Lidl. Се се наоѓа на крстосницата на патот од Бургас кон Сончев брег /Е 87/ и влезницата кон Равда.

2. Супермаркет "Жаклин". Се се наоѓа на следната раскрсница на /Е 87/ во посока Сончев брег. Однатдвор и внатре не е ништо посебно, но има добар асортиман и одлични цени.

3. Penny Market. На мапата погоре се наога на раскрсницата помегу Сончев брег и Несебар.

4. За тие кои могат да патуват до Бургас - можете да пазарувате во Carrefour. Во Бургас има 2 големи хипермарти на ланецот, кои се наогат во двата трговски центри во градот - Burgas Plaza и Galleria Burgas. Одличен асортиман и добри цени.

bulgarischer

Горд Б'лгарин
Член од
8 август 2010
Мислења
93
Поени од реакции
43
Да, 1 евро = 1,95 лева.
Во курортите треба внимание, ако и веке измамите да не са тоj проблем коj беше преди 10 години.
Во Сончев брег и регионот може да се користи ланецон Crown
А реклама правиш, тија Crown са така да се каже официализирани мошеници, менуват за 1.91 не лажат ама това не е изгоден курс !!!
Нај добро е да си менувате евро во банките, тамо може по 1.94 и по 1.95 да ги мените, друг вариан е во Бургас тамо почти насекаде е 1.95 курса во работни дни

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
А реклама правиш, тија Crown са така да се каже официализирани мошеници, менуват за 1.91 не лажат ама това не е изгоден курс !!!
Нај добро е да си менувате евро во банките, тамо може по 1.94 и по 1.95 да ги мените, друг вариан е во Бургас тамо почти насекаде е 1.95 курса во работни дни
Минатата година по спомен беха 1,93/1,95. Има и подобри варианти во однос на обменен курс, но за тие немам податоци да правjат измами.
Инако кога сте во Бургас и конкретно во Galleria Burgas, може да се обенува валута и во Tavex. Од лично изкуство - добри курсове и голем набор од валути.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.670
Поени од реакции
14.551
fmi, attila и другите Бугари на оваа тема - што ќе ми кажете за Поморје?

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
fmi, attila и другите Бугари на оваа тема - што ќе ми кажете за Поморје?
Не сум Бугар ама да ти кажам од искуство.Евтино,многу убави плажи..може најубавите според мене во Бугарија,само пофамилијарно место ти е,ноќен живот и млади има многу малку..ако одиш за тоа. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom