Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Жал ми е што го кажав тоа, но... Сончев Брег е контејнер. Канта за отпадоци. Пијани Германци, легнаа Англичани на асфалтот, повраќање Скандинавци. Животни од бугарска мафија, пукања, прободување... Това е многу подобро, почисто, помирно и убаво да одите во Златните Песоци, Варна наместо тоа. Или подобро - Свети Влас, или Елените. Посетете го и Созопола. Сончев Брег е опасно за вас! Некој го разби ми прозорецот на BMW по време на ноќта! Во дискотеките на Какао Бијч и Бедрум - секоја ноќ имаа меле и скршени носеви! Јас сум Бугарин, многу сум видел. Верувајте ми, или не.

Бургас е најлош град во Бугарија. Пред 2 дена застрелаа многу познат човек - наш ловец мигранти Пет'р Низамов. Секој месец има пукање.

Другари, ќе оди ли некој од вас во Август да се дружиме таму? Ако ја читате темава слободно пишете ми порака.
Друга работа, тие што бевте годинава споделете како си поминавте, каде бевте сместени, некои интересни места за искачање и журки итн.
Јас сеуште немам резервирано, така да повеќе опции ми се во игра.

Бургас - бисерот на јужниот брег на Црното Море ...

03a05ccc0730ab2ea003b5c954f96bdb.jpg

99d7b0ab5ebceef9ee0d7066a958b1b5.jpg

6294515_108040288_big.jpg

Burgas (1).jpg

DSC_0527-1-e1454404909984.jpg

fra2.jpg

Gara-Burgas.jpg

hotel-mirage-burgas-sunset.jpg

maxresdefault.jpg

razhodka-v-botanicheskata-gradina-na-monreal-darvo-ptici.jpg

991-ratio-flora-burgas.jpg

фонтан.jpg

za-burgas-2.jpg

b86a3d59f69a2946572bfb4cb41250a9.jpg

солници.jpg

Д'рвен-мост-Бургаски-солници.jpg

dolnici2.jpg

12.jpg

Има некое море со гаранција дека нема медузи?
Има,нашето на Егејот,ама само пред 15 август,хехе
Автоматски споено мислење:

Сиве овие хотели и градби што си ги постирал се со пари од мафијата,поточно од некогашнта транзициска бугарска мафија а тука има и руски мафијашки капитал,најдобар начин да испереш пари е преку вакви хотели на море,ем парите паметно уложени ем хотелот генерира профит и праи обрт на парите! Се сеќавам во 90-тите кога на Сончев брег и во Несебар почнуваа ваквите градби доаѓаа чисти мафијаши да ги гледааа изградбите,со за тоа време скапи џипови,еднакупа телохранители горили,бело одело розева вратоврска на босот,хехе
Прашав една бугарка у киоск работеше и ми рече-Тоа се мафиозите момче кои доаѓаат во своите хотели! А таа кутрата работеше во трафика и се чудеше што се случува со нејзината држава!

Последно уредено:
Градскиoт превоз во Бургас и новите Irizar E-Buses.

Nekoj ova leto gospodovo 2023 ima plan za letuvajne soncev breg.....??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom