Сок

СОК?

• Вкупно гласачи
    419
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Schweppes и Sprite највише пијам, а и Браво и сок од портокал:kez: :kez:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Густи сок, лимонада и Кока-кола.

Mia

Whisper of an angel
Член од
22 јануари 2006
Мислења
579
Поени од реакции
5
Bravo - zelena jabolka
Bitolskiot - praska
A od gaziranite Koka-kola

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
само спрајт и оти го нема на листата ??? а од густи ми е од нектар од праска

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Секојдневно пијам фанта,во која дробам 4 ц-витамина. Бомба.Но,подобар сок од природна лимонада нема! за неа и гласав.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Јас за со некое јадење како на пример пица сендвич или нешто така обавезно пијам кока-кола,,,,Иначе од густи сокови пијам сокови од праска,кајсија,аннанас и помаранџа...Но, природните се највкусни..Пијам лимонада природна и исцедени портокали..СВЕЖОТО Е НАЈУБАВО!

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Практикувам „густи” или домашни приготвени сокови. Газирани пијалоци, воопшто, избегнувам, односно веќе долго време не конзумирам. Никогаш не сум ги сакал, а сега ми се гади од самата помисла на Кока-Кола, Фанта и други газирани појалоци. Во последно време не пијам многу сокови бидејќи доволно е само составот на амбалажата од сокот да се прочита за да се дојде до заклуок дека повеќето од соковите се мешавина на вода, шеќер, некакви си киселини, вештачки емулатори и бои - ништо ЗДРАВО! Имајќи ги на предвид фактите дека газираните сокови штетат на желудникот и ја нагризуваат забната глеѓ и уште многу други факти кои не им одат во прилог на газираните напитоци, би ве замолил да се замислите кога нареден пат ќе ја доближите чашата со Кока-Кола до вашата уста или кога на гости ќе ве прашаат што ќе пиете.

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
Nadvor nemozham da im odoleam na gaziranite pijaloci, shveps najmnogu, pa koka-kola; doma gledam da bide ceden, limonada pred se, inaku praktikuvam i svezho isceden sok od zelka i morkov.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Дефинитивно Кока Кола,и само тоа од сокови ништо друго. Особено во летниов период што иде.
Која ја конзумирам подолго време буквално станувам зависен од неа

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Сок од манго! Единствен сок кој го сакам и никогаш нема да одбијам да го пијам.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Pepsi i Kokta:bip: :cug:

Kajgana Shop

На врв Bottom