Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Тие служби за кои свршувате пишувајќи саркастични мислења злоупотребуваа убиени млади срби од срби и обвинуваќи ги албанците без докази и мачејќи ги додека признале вина.
За да после 20 години да признаат дека службите го употребуваа случајов за да се замразат србите со албанците.
Епа тоа и го пишав не паѓајте на провокации..некој ве мести и сака да ви го оцрни белиот образ кој го имате традиционално...да кажам еден век ве местат малку е...

Тие служби за кои свршувате пишувајќи саркастични мислења злоупотребуваа убиени млади срби од срби и обвинуваќи ги албанците без докази и мачејќи ги додека признале вина.
За да после 20 години да признаат дека службите го употребуваа случајов за да се замразат србите со албанците.
o hajvan, kako da mu stavim ovaj potsëtnik vo sat për namazin?

FZjWBucXwAEKkVN.jpg

Зулуми
Вие убивте над 10000 цивили бе пред 20 години, толку ниту низ цела историја албанците не убиле каури.
Според Њутнов закон требаше 10000 илјади каури да убиеме.
Со акција и реакција за све и низ цела историја ниту нуклеарка не ве пере.
И кога се разбуди жива вода :D
Кај било ова?

Зулуми
Вие убивте над 10000 цивили бе пред 20 години, толку ниту низ цела историја албанците не убиле каури.
:pos:

Кои се тие воени злосторници? Дај решение од суд да видиме.
Автоматски споено мислење:

Точно така, овие се класични стереотипи.
Автоматски споено мислење:

Зулуми
Абе нашиве машки одлежаа во Хаг, вашите херои ги убиле преправени во жени.

o hajvan, kako da mu stavim ovaj potsëtnik vo sat për namazin?

Прегледај го приврзокот 362722
Отошол на пиволенд, се напил ко дева. Битно има известување за да клања ифтар.

Ме потсети со сликава на јака дешавка од пред неколку месеци. Еден колега автохтон ми го даде телефонот да сум му средел нешто известувања. Го отклучувам и на ѕид од многуте икони од апликации 2 икони ми фатија око и тоа една до друга. Едната за порничи, другата за клањање.:pos:

Screenshot_20230122-115523_Facebook.jpg
Не им е доста споменици со знамето на албанија сега и со знамето на косово почнаа да градат.
Бадинтер само за нив важи, не и за нас.

А ние јадиме кривични за веење на македонското знаме.
Screenshot_20230122-115637_Facebook.jpg

Или ќе изградиме наша македонска држава, или ќе не сотрат и физички, не само институционално. За жал далеку сме од тоа, а се поблиску кон второво.

Или ќе изградиме наша македонска држава, или ќе не сотрат и физички, не само институционално. За жал далеку сме од тоа, а се поблиску кон второво.

Ова мене ми личи дека ќе се мобилизираш ти и уште тројца од Австралија и од Германија, работници во Мекдоналдс и ќе почнете да пукате петарди пред општина Струга. За Чаир, немате ташаци.

Во чаир тебе ќе те пуштиме, на сите четири и опколен со сечени, да му го одвлечиш вниманието на непријателот, додека ние четворица ја заземаме општинската зграда.

хахаха кој ги есапи македонците во Струга и надоле - никој, албанска држава. Ова е реалноста

хахаха кој ги есапи македонците во Струга и надоле - никој, албанска држава. Ова е реалноста
Секако дека ние вистинските Македонци. Ние ги поддржуваме и Македонците во Албанија, овој па за Струга вика. :kuracc:
И не, македонска држава*

Секако дека ние вистинските Македонци. Ние ги поддржуваме и Македонците во Албанија, овој па за Струга вика. :kuracc:
И не, македонска држава*
шупливи слогани. Изгледа никогаш не си бил во западна Македонија ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom