Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
16 април 2014
Мислења
7.307
Поени од реакции
11.659
Да завладее Русија со балканот, најверојатно ќе бидеме дел од некои си големи бугарии или србии, ама ќе ги скинат лингуриве.
Работава е што нема шанси Русија да има таква моќ на балканот во блиска иднина. Дури и да ги снема американциве, турциве ќе завладеат мн побрзо од русите.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.043
Поени од реакции
83.485
Да завладее Русија со балканот, најверојатно ќе бидеме дел од некои си големи бугарии или србии, ама ќе ги скинат лингуриве.
Работава е што нема шанси Русија да има таква моќ на балканот во блиска иднина. Дури и да ги снема американциве, турциве ќе завладеат мн побрзо од русите.
Ништо не се знае.

Вака, под 20 годишно западно водство, се повеќе ги губиме основните права во сопствената држава.
Изминативе децении Западот направи Албанците да имаат три, а можда наскоро и четири држави на Балканот, сакатејќи ги Србите, Македонците, а можеби и Црногорците.

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.793
Поени од реакции
5.719
Сами треба да ги скинеме, но треба национална свесност и да не се дозволува младината да биде труена во мултиетнички дух и граѓанство, најбитно е домашното воспитување, но генерално треба да сме задоволни од младите, и самиот фрчко во неодамнешно интервју си призна дека младината е националистичка.
За да се скршат албанците треба памет а не да им палиме знамиња како реваншизам.
Американците како и Русите секогаш сакале да не бутнат во некој сосед, затоа треба уште од мал македонецот да знае дека нема пријатели и браќа надвор од границите, сами себеси сме си доволни, заветот е македонска држава.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
139
Поени од реакции
245
Федерација со Бугарија е спасот, плукајте ме, колнете ме. Праведен сум. Србокомуњарското дпмне конечно треба да умре за ние Македонците да бидеме слободни и да не се плашиме за нашиот живот.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
139
Поени од реакции
245
Е продадени души бе со овој федерација со оној..

Кој кур ни е крив кога не сме државотрворен народ..
али, артан, ушлено од собрание и куп неписмени љочкари да те мочаат во уста секој ден и да ти понижуваат држава и народ додека тошко се пењави на прес и апси деца за палење орле. Ма не федерација, дирек тробојка во Тетово.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
130
Поени од реакции
277
Првичниот план на ДУИ за дестабилизација на Македонија и рушење на новата влада со иницирање на меѓуетнички тензии и инциденти не успеа.

Федерација со Бугарија е спасот, плукајте ме, колнете ме. Праведен сум. Србокомуњарското дпмне конечно треба да умре за ние Македонците да бидеме слободни и да не се плашиме за нашиот живот.
Не замарај со глупости, бугараш.

Член од
6 февруари 2022
Мислења
984
Поени од реакции
3.825
Првичниот план на ДУИ за дестабилизација на Македонија и рушење на новата влада со иницирање на меѓуетнички тензии и инциденти не успеа.

Не замарај со глупости, бугараш.
Не успеа да, затоа сега ќе се испушта уште повеќе шиптaрски пениси и како нема да успее?
Имаше една: неможат они да не дупат толку колку што ние може да издржиме.. :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.334
Од сите соседи со кои може да се створи федерација, Бугарија најмалку ја засега Албанија.
Дури соработуваат двете држави да се уништи македонското малцинство во Албанија.
Не знам што е планот на Бугарија со оглед на тоа што со петни жили се мачи а не може да го задржи населението.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
130
Поени од реакции
277
Не успеа да, затоа сега ќе се испушта уште повеќе шиптaрски пениси и како нема да успее?
Имаше една: неможат они да не дупат толку колку што ние може да издржиме.. :D
Државен интерес на оваа држава е да има меѓуетнички мир и соживот со што ефективно би се неутрализирале сите обиди на соседните државни служби за дестабилизација на државата и општеството.

Треба разум и ладна глава, а не афектни емоции во решавање на проблеми. Овие настани и инциденти не беа случајно рандом собирање, туку добро координирани и диктирани од луѓе во сенка. Не бидете наивни.

Целта не им успеа. Низ сите социјални мрежи се вртат видео клипови од луѓе што палат државно знаме на некоја држава, а со тоа собираш емпатија кај странски аудиториум и не си агресор, туку жртва и отворени раце на МВР да прави што сака и процесира луѓе не што палат, туку кои го организирале сето тоа. За жал, некои дебили и напалени деца изманипулирани од полусвет наречени твитераши и навивачи, кои исто така работат за некои државни и тајни структури, изгореа и го изедоа стапот и ја отежнаа работата на МВР. Наместо да имаш една страна винова, сега имаш реципроцитет. Мислете другпат.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.793
Поени од реакции
5.719
Врие предавници на форумов, да ви го опнат бугарите и србите, племето инцестно да им ибам.
Да живее Македонија

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.334
Врие предавници на форумов, да ви го опнат бугарите и србите, племето инцестно да им ибам.
Да живее Македонија
Може бугарски пасош имаат и се патриоти од кај знаеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom