Mislish deka znaesh neshto, ama xhabe, sum ti kazhal deka si perfekto za camel toel.
Tetovo imal albanski gradonachalnik i pred 2001.. znachi i koga shipkovica imashe svoja opshtina, isto i xhepcishte svoja opshtina.
Znavi od 1991 do 2001 bez planina i xhepcishte, pak mnozistvo.. a zamisli sega..
No, normallno e vashata bolna glava poradi omrazata i kompleksot za sebe shto go imate zaradi identitetot ke ve odnese do vakvi ne logicni mislenje.
...политиката прљава ја изгласа Теута со гласови од Македонци која остана да ја цица општината за себе и ДУИ, а да не одговара ама баз за ништо, а сега во црвен фустан скоро минич (стара жена срамота не и' личи) се стегнала во прв ред со АА,
а градоначалници со калашников (Хазби Лика) и јас знам да бидам ама не ми дава совест, зашто имам човечки квалитети, а за тебе тие квалитети се ,,болни глави", инаку интересен историјат на градоначалници, ете научив нешто повеќе ќе го постирам на друга тема,
...инаку првите албански етникум биле градоначалници на Тетово за време на
Втора Св.Војна / Италија / Албанија (1941-1944)
1. Др Џафер Сулејмани
2. Зејнел Старова
3. Шаип Камбери
...нели сте биле дескриминирани, па сте ја направиле војната демек ,,конфликт" во 2001 год., а види овде ние сме биле обесправени под фашистичка чизма на фашистичка Италија со се нивни слуги меѓу кои сте биле и вие, па уште ние сме биле со ,,болни глави" , а твои претци фашисти!
...а за време на Југославија прашање дали воопшто имало албански етникум да живеел во самиот град Тетово кој бил чисто населен со Македонци, ама тебе така те научиле, наопаку, без да се согледат историските факти како им одговара на тие, да не речам кои ве учат.
П.С.
camel toe постови е почит кон мој пријател да му ја одржам темата, додека е оправдано отсутен од форумот.