Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
повели
http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=313615
менувач = 6500 денари.

edit:не е во СК,али што е тоа е...
Абе брат не менувач менувач имам ми треба оној дел од кај што е рачката за менување до менувачот шалтер се вика мислам.Тоа ти се неколку шипки кои ги менуваат брзините.И не за голф 2 туку за голф 1 1.6 дизел оти не се исти.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Абе брат не менувач менувач имам ми треба оној дел од кај што е рачката за менување до менувачот шалтер се вика мислам.Тоа ти се неколку шипки кои ги менуваат брзините.И не за голф 2 туку за голф 1 1.6 дизел оти не се исти.
дич,па тоа сигурно го наоѓаш по отпадиве....

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас сум од Струмица па за тоа прашувам каде може да најдам ако можеш да ми кажеш каде да најдам отпади у СК.
А струмичките отпади ги прошета ли?
Целите полуги ти требаат или само оние пластичните зглобови?

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
А струмичките отпади ги прошета ли?
Целите полуги ти требаат или само оние пластичните зглобови?
Нема низ Струмица и ако има ги има со 1.1 и 1.3 мотор а мене ми треба 1.6 дизел а у отпад тешко да најдеш дизел голф 1.Имам голф 2 ка цел ама не пасува шалтерот различни летви имаат.А ми треба комплет значи од рачката до мењувачот.Ако може некој нека помага оти брзините ми се наопаку (хехехе) и не можам да возам така.
:salut:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нема низ Струмица и ако има ги има со 1.1 и 1.3 мотор а мене ми треба 1.6 дизел а у отпад тешко да најдеш дизел голф 1.Имам голф 2 ка цел ама не пасува шалтерот различни летви имаат.А ми треба комплет значи од рачката до мењувачот.Ако може некој нека помага оти брзините ми се наопаку (хехехе) и не можам да возам така.
Прашај у Формула 95.

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Секаде е прашано само по порачка од Грција и којзнае колку ќе ме одерат.позз
Од кај си ти? Во струга има еден голем отпад тука сум сигурен дека ке најдиш за таа серија

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Од Струмица сум ама у Скопје на факултет па така прашав ако знае некој од Ск да ми каже а Струга ми е далеку.

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Зависи кај ти е колата. Ако ти е Струмица, ќе си бараш дел таму. Ако ти е СК, ќе бараш во СК.

Огласникот и врти по телефони. Пазар3 се манијаци за цени!

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0
Колата ми е у Струмица ама нема никаде таков дел посебно за 1.6 бензин (се фаќа и од дизел 1.6 а исто и он ретко се наоѓа) за голф 1 кој ретко се наоѓа а не ми е проблем да го земам од Скопје само ако најдам ако треба и со голфот ќе дојдам ама го нема па затоа побарав помош на форумов ако некој му се наоѓа дома или ако знае кај може да најдам да ми помогне.

Biker_boy89

Driver
Член од
17 јануари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
0

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Незнам дали прашањево е за тука... положив пред година ипол... али дури сега гледам на возачката (новите како картичка што се) од задната страна има една дата... во колоната за 10. пишува 13.11.2007, а во колоната за 11. пишува 22.05.2024... за што е уствари тоа ?
Важноста на возачката е од предната страна... 10 години, ама ова од заднава страна незнам што им значи.

Ако сум ја утнал темава... ако има некој љубезен да ми ја каже вистинската тема за прашањево :)

Едит:
Убаво таму си има „легенда“ кое за што е...
Колона 10 = Датум на издавање на (под) категорија.
Колона 11 = Датум на важење на (под) категорија.

Ама сеа па неможам да сватам... кога ќе истеше датумот на важење на (под) категоријата ќе треба пак да полагам или ? :nesum:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не не. Мислам дека ќе треба повторно да одиш на лекаркси преглед

Kajgana Shop

На врв Bottom