Spored statija od 2012, 1% od kolite za prodavanje u Queensland imaat vratena kilometraza. Mada ova e ilegalno vo Au i ima golemi kazni.
Inace obavezno napravi hpi check pred da platis za kolata tamu.
Holden e sigurno so nikakov kvalitet isto ko i Vauxhall ovde kaj mene.
Ako si pri pari podobro zemi nesto sto bi go cuval podolgo, otkolku da smenis se i napravis servisi na nekoja privremeno pa da ja dadis dzabe posle.
За Cruise прочитав дека не ги бивало, за Barina немаше нешто поплаки, пишуваше дека биле ефтини деловите.
Следна недела ќе треба да видам еден голф, околу 10к, немам појма колку километри има, демек со препорака е човекот (механичар, ама ги средува и ги продава).
Инаку Мазда 2 одат слична цена (10% поскапи) од Barina, 2014та година Барина ми ја нудат за 8200 поминати 70к километри, а Мазда 2 со поминати 91 000 за 8500.
Поло гледав околу 9500, бензинец со поминати 140 000 км, 2010та година, ама бензинците на VW не знам колку се за пофалба. Овде се возат 90% бензинци, дизел е ретко како дијамант
Не ми се фрлаат повеќе од 10к во моментов, ми требаат за други работи, реално ми треба колата за локално по 60тина км просек на ден, некогаш и до 100км, плус барам помало возило за да може да го вози и понежната половина.