B
black angel
Гостин
mozebi zasto da ne ama pod uslov nikoj da ne ja vidi snimkata osven deckoto i jas!
SEKOGAS KE SE NAJDE NEKOJ STO KE JA VIDI SNIMKATA...na primer ako raskines so taa osoba poradi nekoja epten losa pricina(nesto da ti napravi zad grb) posle izvesno vreme ke se sluci toa... plus sto ke ti e takvo nesto??? za da mozete posle toa da gi gledate snimkite i da se potsekate kako vi bilo i da pravite NESTO za vreme na gledanjeto???!!!black angel напиша:mozebi zasto da ne ama pod uslov nikoj da ne ja vidi snimkata osven deckoto i jas!
За да видиш колку си напредувал или?:raz:Necrophilia напиша:Убаво е така да се снимаш, после неколку години да се потсекаш на убави моменти. Не за да се фалиш и на нет т.е. уу туб да закачуваш глупости.
се што е со домашен квалитет е најубаво и вреди да се чува:helou: доколку тоа снимање се оствари помеѓу 2 партнера кој уживаат безизмерна доверба во еден на друг.ragazza напиша:Домашна порка звучи интересно , и плус ќе се чува во домашниот сејф.Тоа подразбира заеднички живот и голема доверба .Не се снима секс со кога било ако немаш желба на јутубе да се појавиш.