Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не ја сфаќам поентата пак, ама аиде ... Никогаш и за скоро ништо не поштовам строги граници ... тоа важи и тука ... да ми биде по ќеиф јасно, но да има свое јас, иако тоа би се спротивставувало со моето ...
И сега?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
leandra напиша:
И бидејќи одговорот е дека некои не ни знаат дека се снимани,целосно се сложувам со Дивајн да не и го повторувам првиот пост,ептен фраерски потег:tapp:
Sakash da kazesh deka: Koga ke ti se dopadne nekoj dechko ti ne se interesirash za nego: shto e? kakov e? Koj e? nego vednash idesh u lov?
E jas si imam moi nachini!

Дивајн напиша:
Не ја сфаќам поентата пак, ама аиде ... Никогаш и за скоро ништо не поштовам строги граници ... тоа важи и тука ... да ми биде по ќеиф јасно, но да има свое јас, иако тоа би се спротивставувало со моето ...
И сега?
Altan! Ne barav odgovor radi mene! Nego radi tebe! Sakav sama da si odgovorish na prashanjeto!:smir:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Си го знаев тоа де.
Туку нема крај дискусијава и многу е без цел некако ... аиде толку ...:helou:

S

Stef Bachatero

Гостин
Ne bi snimal nikad osven ako ona ne pobara toa e intimno nesto i toa ostanuva samo pomegu nas dvajca a da podelam nesto takvo nikogas!!!!

J

Johnny Stulic

Гостин
со фраерска почит кон Џингс ова неговово снимање мене ми личи само како да си полнел его па што кур мене ме боли дали френдот не верувал дека сум ја превртил валентина или дека ебам 3 сати и 15 минути или пак дека џони ми е како од теле ноже или пак уште побизарно што спомна случај "светица",a пак најголем нон-сенс ова:

za sekoja devojka shto ke mi fati oko barav nekoj da mi pokaze kakava e ili neshto slichno
Кај живееш бе човече во содома,гомора,ропотово има само 5 цури и 30 ергени и сите се снимани со камера од вујче од австралија

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
G e G o напиша:
Глупости ... испијани го момичето,прај циркузи со неа и после прај се тип ... ц ц ц абе кај ќе ви ојт душата :tapp:.
Rekov bez horor filmovi OK? Po eftino ti e da kupish 'shpanska mushichka' odkolku da go pijanish 'momicheto', ili barem jas sum takov poslednata devojka peishe skoro kolku mene nekad i poveke! a toa ti e ,vo prosek kilo rakija/tekila za da se napie! Taka da...
A za dushata kaj ke mi odi ne znam! Zashto: ima razlika megu grev i grevota taka?

Johnny Stulic напиша:
со фраерска почит кон Џингс ова неговово снимање мене ми личи само како да си полнел его па што кур мене ме боли дали френдот не верувал дека сум ја превртил валентина или дека ебам 3 сати и 15 минути или пак дека џони ми е како од теле ноже или пак уште побизарно што спомна случај "светица",a пак најголем нон-сенс ова:

Кај живееш бе човече во содома,гомора,ропотово има само 5 цури и 30 ергени и сите се снимани со камера од вујче од австралија
Koga go doziveav toa nivo shto go citirashe prekinav i gi izbrishav/isfrliv site snimki! I kaj prochita deka sum se pravel fraer so snimkite ili deka sum merel na sat i takvi raboti! CHITAJ UBAVO!
I ne bidete tolkavi bukvalisti!
Ne ste chovek da vi kaze neshto!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Dzings напиша:
Rekov bez horor filmovi OK? Po eftino ti e da kupish 'shpanska mushichka' odkolku da go pijanish 'momicheto', ili barem jas sum takov poslednata devojka peishe skoro kolku mene nekad i poveke! a toa ti e ,vo prosek kilo rakija/tekila za da se napie! Taka da...
A za dushata kaj ke mi odi ne znam! Zashto: ima razlika megu grev i grevota taka?
Ако ме свати буквално то е друга работа. Поентата ми беше сосем друга, и не е битно дали ќе ка опијаниш или издрогираш а то за душата така го спомнав зошто е грев такво нешто на некоја да и напрајш
Ако тебе ти е задоволство да снимаш кај што имаш секс со некоја тогаш :raz::lud:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Срамота бе!!!!
Ако и јас и партнерката ми сме согласни да се снимаме за наша душа, ОК. На сила да ја терам или да ме тера, нема шанса. Инаку, тоа е омаловажување и искористување, се она што е скриено од другиот.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Dzings напиша:
Sakash da kazesh deka: Koga ke ti se dopadne nekoj dechko ti ne se interesirash za nego: shto e? kakov e? Koj e? nego vednash idesh u lov?
E jas si imam moi nachini!
Чекај, јас лошо разбрав?
Сакаш да кажеш дека другари твои што се снимале со некоја девојка ти даваат снимки за да видиш девојката каква е, дали ја бива, да ги проучиш нејзините движења, однапред да знаеш што сака и во што ужива, за после да настапиш ти на сцена?

Речи дека погрешно сум сфатила, речи:se_ molam

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Shto znam! Ima ludi fazi od zivotot Ne? Ednostavno jas sum takov! Mrazam lagi i prevari i mrazam koga nekoj se pravi toa shto ne e! E togash ne biram sredstva a tie moralni normi: shto e grev? shto e sramota? odamna ne postojat! i jas ne gi poshtovam! Celta gi opravduva sredstvata (imam i za ova pishuvano nekade!)
I ushte fali da vi ja kazam prichinata poradi koja pochna vakviot nachin na zivot ama mislam deka ke go raspiam muabetot! Kako shto rekov: ne ste chovek da vi kaze neshto! losho iskustvo si e losho iskustvo -ke se izgorish na mlekoto pa i na jogurtot ke duvash!

J

Johnny Stulic

Гостин
Лично сметам дека овие прикаскиве од Џингс најмалку 90% се фејк али се така по мој вкус ова бре брате Алдомовар и Фелини не може да смисли ваква комбинација

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Johnny Stulic напиша:
Лично сметам дека овие прикаскиве од Џингс најмалку 90% се фејк али се така по мој вкус ова бре брате Алдомовар и Фелини не може да смисли ваква комбинација
Sekoja laga - pola vistina! LoL!
Ova go kazav OPSHTO ako zemam prikazni da raskazuvam ovdeka i krv moze da padne! Gledash deka nema nitu eden detal!
BTW! Nemoj da me navreduvash sporeduvaki me so 'nekojsi' tamu... LoL!

Fortune напиша:
Чекај, јас лошо разбрав?
Сакаш да кажеш дека другари твои што се снимале со некоја девојка ти даваат снимки за да видиш девојката каква е, дали ја бива, да ги проучиш нејзините движења, однапред да знаеш што сака и во што ужива, за после да настапиш ти на сцена?

Речи дека погрешно сум сфатила, речи:se_ molam
Pravejki edna rabota , pravish ushte edna ili dve ama nesvesno t.e neochekuvano....I vo eden moment koga ke gi svatish rabotite ili neshtata shto nesvesno si gi predizvikal a imale pozitivno vlijanie(informacija) vrz situacijata ... e TOGASH e ubavo! A negativnoto vlijanie ke go trgnesh na strana PO SEKOJA CENA(pofalba isl.)
Sakam da ti kazam deka ne mi bila toa primarna cel!
I sigurno ne za da znam kako da nastapam! nego za da znam shto me ochekuva,da izvrsham procenka na terenot Hehe!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Dzings напиша:
Sekoja laga - pola vistina! LoL!
Ova go kazav OPSHTO ako zemam prikazni da raskazuvam ovdeka i krv moze da padne! Gledash deka nema nitu eden detal!
BTW! Nemoj da me navreduvash sporeduvaki me so 'nekojsi' tamu... LoL!
Пиши пост во темата Еротска колумна:vozbud:

Dzings напиша:
Pravejki edna rabota , pravish ushte edna ili dve ama nesvesno t.e neochekuvano....I vo eden moment koga ke gi svatish rabotite ili neshtata shto nesvesno si gi predizvikal a imale pozitivno vlijanie(informacija) vrz situacijata ... e TOGASH e ubavo! A negativnoto vlijanie ke go trgnesh na strana PO SEKOJA CENA(pofalba isl.)
Sakam da ti kazam deka ne mi bila toa primarna cel!
I sigurno ne za da znam kako da nastapam! nego za da znam shto me ochekuva,da izvrsham procenka na terenot Hehe!
Па логично е тоа - кога ќе знаеш што те очекува, знаеш како да настапиш. Врти-сучи, се` се сведува на тоа дека сакаш да откриеш што сака девојката за да се покажеш во најдобро светло, демек и` ги погодуваш слабите точки, да си рече уау кој мајстор што знае да процени што сака една девојка. И после на девојките им се влажнеле очите после секс со тип на кој му е голем, а не му е потребна техника. Сега ми е јасно што сакаше да кажеш порано, можеше да си признаеш и порано:wink:

Возбудливо е кога не знаеш што те очекува, кога постои онаа неизвесност и можност сам да откриеш што сака еден човек во сексот. И не значи дека ако девојката (дечкото) со некој друг е ваква или онаква во кревет, дека ќе биде таква и со тебе. Затоа поголемо е задоволството кога ќе видиш без однапред да знаеш што може да ја предизвика глетката „леле-низ-нозе-ми-тече-од-попаленост”.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не би се снимала! Никогаш! :nenene:
Мене тоа ми е одвратно. Сметам дека сексот е интимна работа којa треба да остане меѓу тие двајца, без учество на камери и останата технологија!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Па тој сексуален чин не би го аргументирал со снимање камери и сл..
Но никогаш не знаеш што и какви апетити носи својот партнер со себе...па не ја исклучувам таа можност дека некогаш може и тоа да се случи ..но во прв план не и не :)

Kajgana Shop

На врв Bottom