Sakash da kazesh deka: Koga ke ti se dopadne nekoj dechko ti ne se interesirash za nego: shto e? kakov e? Koj e? nego vednash idesh u lov?leandra напиша:И бидејќи одговорот е дека некои не ни знаат дека се снимани,целосно се сложувам со Дивајн да не и го повторувам првиот пост,ептен фраерски потег
Altan! Ne barav odgovor radi mene! Nego radi tebe! Sakav sama da si odgovorish na prashanjeto!:smir:Дивајн напиша:Не ја сфаќам поентата пак, ама аиде ... Никогаш и за скоро ништо не поштовам строги граници ... тоа важи и тука ... да ми биде по ќеиф јасно, но да има свое јас, иако тоа би се спротивставувало со моето ...
И сега?
Кај живееш бе човече во содома,гомора,ропотово има само 5 цури и 30 ергени и сите се снимани со камера од вујче од австралијаza sekoja devojka shto ke mi fati oko barav nekoj da mi pokaze kakava e ili neshto slichno
Rekov bez horor filmovi OK? Po eftino ti e da kupish 'shpanska mushichka' odkolku da go pijanish 'momicheto', ili barem jas sum takov poslednata devojka peishe skoro kolku mene nekad i poveke! a toa ti e ,vo prosek kilo rakija/tekila za da se napie! Taka da...G e G o напиша:Глупости ... испијани го момичето,прај циркузи со неа и после прај се тип ... ц ц ц абе кај ќе ви ојт душата .
Koga go doziveav toa nivo shto go citirashe prekinav i gi izbrishav/isfrliv site snimki! I kaj prochita deka sum se pravel fraer so snimkite ili deka sum merel na sat i takvi raboti! CHITAJ UBAVO!Johnny Stulic напиша:со фраерска почит кон Џингс ова неговово снимање мене ми личи само како да си полнел его па што кур мене ме боли дали френдот не верувал дека сум ја превртил валентина или дека ебам 3 сати и 15 минути или пак дека џони ми е како од теле ноже или пак уште побизарно што спомна случај "светица",a пак најголем нон-сенс ова:
Кај живееш бе човече во содома,гомора,ропотово има само 5 цури и 30 ергени и сите се снимани со камера од вујче од австралија
Ако ме свати буквално то е друга работа. Поентата ми беше сосем друга, и не е битно дали ќе ка опијаниш или издрогираш а то за душата така го спомнав зошто е грев такво нешто на некоја да и напрајшDzings напиша:Rekov bez horor filmovi OK? Po eftino ti e da kupish 'shpanska mushichka' odkolku da go pijanish 'momicheto', ili barem jas sum takov poslednata devojka peishe skoro kolku mene nekad i poveke! a toa ti e ,vo prosek kilo rakija/tekila za da se napie! Taka da...
A za dushata kaj ke mi odi ne znam! Zashto: ima razlika megu grev i grevota taka?
Чекај, јас лошо разбрав?Dzings напиша:Sakash da kazesh deka: Koga ke ti se dopadne nekoj dechko ti ne se interesirash za nego: shto e? kakov e? Koj e? nego vednash idesh u lov?
E jas si imam moi nachini!
Sekoja laga - pola vistina! LoL!Johnny Stulic напиша:Лично сметам дека овие прикаскиве од Џингс најмалку 90% се фејк али се така по мој вкус ова бре брате Алдомовар и Фелини не може да смисли ваква комбинација
Pravejki edna rabota , pravish ushte edna ili dve ama nesvesno t.e neochekuvano....I vo eden moment koga ke gi svatish rabotite ili neshtata shto nesvesno si gi predizvikal a imale pozitivno vlijanie(informacija) vrz situacijata ... e TOGASH e ubavo! A negativnoto vlijanie ke go trgnesh na strana PO SEKOJA CENA(pofalba isl.)Fortune напиша:Чекај, јас лошо разбрав?
Сакаш да кажеш дека другари твои што се снимале со некоја девојка ти даваат снимки за да видиш девојката каква е, дали ја бива, да ги проучиш нејзините движења, однапред да знаеш што сака и во што ужива, за после да настапиш ти на сцена?
Речи дека погрешно сум сфатила, речи:se_ molam
Пиши пост во темата Еротска колумнаDzings напиша:Sekoja laga - pola vistina! LoL!
Ova go kazav OPSHTO ako zemam prikazni da raskazuvam ovdeka i krv moze da padne! Gledash deka nema nitu eden detal!
BTW! Nemoj da me navreduvash sporeduvaki me so 'nekojsi' tamu... LoL!
Па логично е тоа - кога ќе знаеш што те очекува, знаеш како да настапиш. Врти-сучи, се` се сведува на тоа дека сакаш да откриеш што сака девојката за да се покажеш во најдобро светло, демек и` ги погодуваш слабите точки, да си рече уау кој мајстор што знае да процени што сака една девојка. И после на девојките им се влажнеле очите после секс со тип на кој му е голем, а не му е потребна техника. Сега ми е јасно што сакаше да кажеш порано, можеше да си признаеш и порано:wink:Dzings напиша:Pravejki edna rabota , pravish ushte edna ili dve ama nesvesno t.e neochekuvano....I vo eden moment koga ke gi svatish rabotite ili neshtata shto nesvesno si gi predizvikal a imale pozitivno vlijanie(informacija) vrz situacijata ... e TOGASH e ubavo! A negativnoto vlijanie ke go trgnesh na strana PO SEKOJA CENA(pofalba isl.)
Sakam da ti kazam deka ne mi bila toa primarna cel!
I sigurno ne za da znam kako da nastapam! nego za da znam shto me ochekuva,da izvrsham procenka na terenot Hehe!