Снег

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Коментирајте тука, не мора да значи дека ако е „мртва“ дека треба да се отвори нова.

N

NikolaMKD91

Гостин
Не заебавај :pos: додуша инструкторот ми кажа дека кога има снег полесно се полага,комисијата има повеќе разбирање за грешките и не те носи по тесни и зафркнати улички бидејќи не се исчистени од снег. Али ипак ова утре нема да биде таков снег туку лизгава кашавица. :D

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Не заебавај :pos: додуша инструкторот ми кажа дека кога има снег полесно се полага,комисијата има повеќе разбирање за грешките и не те носи по тесни и зафркнати улички бидејќи не се исчистени од снег. Али ипак ова утре нема да биде таков снег туку лизгава кашавица. :D
лепота,балканска :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Може ќе добиеш и дозвола за моторна санка-гратис.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Костурино Струмица врне снег
Валандово ептен ситно

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
Само уште снег ми фали утре , ептен убаво ме поздрави дупнатат пета на чизмите !:mad: Мразам снег , мразам !

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Колку би било убаво кога цела Македонија би била наврната со снег :love:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Едвај чекам да падне Снег во Скопје .... да има ЗАСТОЈ во све могуче зашо службиве ни биле/се и ќе бидат неспособни навреме да реагираат и секоја ебана година снегот ги ИЗНЕНАДУВА.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Едвај чекам да падне,професорката по англиски нешто ми збореше вечер снег..

Kajgana Shop

На врв Bottom