Па се гледа дека не се Војводи ова... Обични гледачи нормално дека ќе седат што да прават, на глава да стојат ?Тетекс-Силекс
![]()
![]()
![]()
Ние на цистерна бевме не на трибина...Ама, чекајте сеа. Ќе поставуваме слики кај кого повеќе седат на трибина ли ? Што е тука смешно ?
Тие приказни не ми ги кажувај мене.Па се гледа дека не се Војводи ова... Обични гледачи нормално дека ќе седат што да прават, на глава да стојат ?
Ај па ми е гајле мене, и онака ова е за СМЕШНИ ТИФОЗИ, и да е ко што викаш, они не се смешни него се лоши да речеме, значи не се за у темаваТие приказни не ми ги кажувај мене.
Добро, а што е смешното ?Тие приказни не ми ги кажувај мене.
Ако не си запознаен со некој работе, не треси на празно. Против Силекс немаше ништо организирано, ни имаше транспаренти, ни имаше навивање. Војводи имаа свои проблеми, ама ќе се среди све.Тетекс-Силекс
![]()
![]()
![]()
Ајде демек овие не беа ВојводитеАко не си запознаен со некој работе, не треси на празно. Против Силекс немаше ништо организирано, ни имаше транспаренти, ни имаше навивање. Војводи имаа свои проблеми, ама ќе се среди све.
Кој рече дека не са Војводи? И од кде тоа дека навивале? Прашај кого сакаш, немаше навивање. Имаше транспарент, ама беше тргнат одма.Ајде демек овие не беа Војводите
На почеток навиваа...после се распаднаа.
И на 4:15 што е тоа плавото бе!?
http://www.youtube.com/watch?v=n_3uBRVxOC0&feature=player_embedded#!