Смешни имиња и необични ситуации

Член од
29 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
KAMENKA.JELKA,LERKA.DIVNA.MITRA.LUIZA,VLASTA.PETKANA.LJUBICICA,ZAGORKA,DVEZDANA
SREBREN,JEVREM,SERIJOZA(EDEN PROFESOR VO SREDNO),GERMAN(FILKOV A1),PETKO.LAV,VUK.(USTE I KONJ FALI )HAHA:pos2: :jaj:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ej za malku ke zaboravev!! Poznavam eden tip sto se vika Tashko Tashkovski!!! Kaj prezimeto, pa i imeto be!!! Sigurno ima mnogu zloben kum :pos2: Pa toa e isto kako da se vikas Ku*e Ku*evski!!!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве ви нешто од мене... Фикри (мене ми се слушна Кри-кри како сладоледот и паднав од смеа), Миливој (шо име е ова бре??), Босилко.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Да ве запознам со мои многу добри другарки и другари (во маааааалечки наводници).
-Петрит. Периан (брат и сестра)
-Најдобри меѓусебни другарки шо си се: Газиме, Фатиме и Бесиме (верувале или не ама дојте вистина е)
-ШИФО!!! ЕЕЕЕј ШИФО!! Па дури 60% од децава шо го знаеа кучињата ШИФО гои крстија...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Edna drugarka (t.e poznanicka) bas pred nekoj den kazuvase ima dve MACINJA sto se vikaat Murdzo i Sarko :pos2::pos2:

Член од
7 април 2007
Мислења
91
Поени од реакции
0
Tetka mi raboti bas vo hemisko i kaj nea dosol nekoj so ime Goranco Srcevski i nekoja si druga Biljana Klatikurovska, ova ti e ziva vistina i ja ne i veruvav na tetka mi ama posle mi gi pokaza smetkite so bile i na niv bea nivnite iminja sum se vajlaj od smeenje...Klatikurovska

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
прекари,има кај нас двајца седат во кафана,едниот се вика пеце(зелка) а другиот златко(шипинко) :)

влегува сосем трер човек и вика на газдата: Газда дај еден сок од шипка и една салата од зелка :)))

BlackZebra

надежен Архитект
Член од
6 септември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
1
Без навреда ПЛИС!!!

- Дубрафка
- Дафиљчо
- Ефтим