D
Darko_ufo
Гостин
Во БОРБА ВО БОРБА ВО БООООООРБА!!!
ajde.brakja.volku.brutuse.puntere.so.gruevski.daim.ebeme.majakta.namogreini.ifasitiscka.evropa.trump.e.so.nas.da.ziveje.putin!
Во БОРБА ВО БОРБА ВО БООООООРБА!!!
Путин би немал ништо против доколку успее да извлече од ситуацијава било што што би значело поматување на сметките на НАТО и ЕУ и нивниот газда САД на просторот на Балканот, независно дали би биле тоа само ефтини провокации или дури и твојата крв. Не дека нешто они се испотресоа за педа земја, кога ја имаат Србија веќе ( на некој начин, повеќе или помалку ).
Ја стварно не знам како е можно толку да ви е пријатно и убаво така длабоко влезени и сместени во шиптаpскиот шупак.И што е најтрагично Тврдосмрливите се силат само на Македонци и на блиски пријатели а се борат против Албанците, абе утре да излезат од Чаир 300 души овие патриотиве ќе ги снема за 10 секунди, е до толку се спремни...
Па иди бе у Чаир, искорни го споменикот на УЧК, што само пљампаш на форум, толку ли се плашиш од Албанците? Толку ти прпа?Ја стварно не знам како е можно толку да ви е пријатно и убаво така длабоко влезени и сместени во шиптаpскиот шупак.
bitch please
Sputnik (pronounced spʊtnɪk) is a news agency, news websites and radio broadcastservice established by the Russian government-controlled news agency Rossiya Segodnya.
Дркајте на Путин, он ќе пушти пари за исплата на пензии.
Путин би немал ништо против доколку успее да извлече од ситуацијава било што што би значело поматување на сметките на НАТО и ЕУ и нивниот газда САД на просторот на Балканот, независно дали би биле тоа само ефтини провокации или дури и твојата крв. Не дека нешто они се испотресоа за педа земја, кога ја имаат Србија веќе ( на некој начин, повеќе или помалку ).
Русија е единствената земја што реагираше на повиците на војна од страна на Албанија и Косово,Дркајте на Путин, он ќе пушти пари за исплата на пензии.
Да, Русија ја бомбардираше Србија и им го даде Косово на друга држава.Да не заборавиме дека Русија исто така и на Србија и помогна.
Кај и да помогне Русија таму државите се расцепкуваат.