Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Deleted member 12196

Гостин
4 загинати потврдени од страна на директорот на 8ми септември болницата.
Триесет и пет патници се хоспитализирани во Општата болница 8 Септември сместени во Траума центарот. Четворица од пациентите се мртви. Ова за „Независен весник“ го потврди директорот на болницата Христијан Костов.

-Двајца од патниците ги донесоа мртви, двајца со тешки повреди, починаа предмалку еден е во Интензивна му прават реанимација. Дали ќе преживее не знам , другите се со рани и скршеници во текот на ноќта ќе им се извршат интервенции ама се надвор од животна опаснот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тешка сообраќајна несреќа се случи попладнево на автопатот Скопје-Тетово, после Карпалак.

Според првичните информации автобусот кој сообраќал од Скопје кон Тетово преминал на другата лента и се превртел на кровот, а има информации и дека му пукнала гумата, пренесе Независен.

Според првичните информации од СВР Тетово во автобусот имало најмалку 50 патници и сите се повредени, но уште не се знае дали имаа загинати.

Во секој момент се очекува брза помош да стигне на самото место.

Ова го преземам од Лидер.мк
Ако е бус на Дурмо, ова е втор пат како им пука гума, во Ѓорче пред неколку месеци му пукна на нивни автобус

Едит: шоферот имал излив, трагедија

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious Потврдено е инфото дека имал излив?
Инфово ми е од вработен во МВР, меѓу првите пристигнати, ако лаже и јас лажам. Се работело за личност во педесетите години од животот.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Инфово ми е од вработен во МВР, меѓу првите пристигнати, ако лаже и јас лажам. Се работело за личност во педесетите години од животот.
Малку е чудно во превртен автобус за толку кратко време да откријат дека имал излив возачот.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Taривари сега рече дека шоферот е добар.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
И мене ми е, само кажувам што знам :)
Затоа у Немачка,има стотици видеа за тоа на youtube како ги стопира полиција автобусите и камионите претежно,и ако нечинат гумите им ги мењаат на лице место со нови и фактура во висина пола вредност од автобусот.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Затоа у Немачка,има стотици видеа за тоа на youtube како ги стопира полиција автобусите и камионите претежно,и ако нечинат гумите им ги мењаат на лице место со нови и фактура во висина пола вредност од автобусот.
Затоа во Немачка, на пример, задолжително е врзување со појас за патници во автобуси/комбиња што вршат превоз.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Затоа во Немачка, на пример, задолжително е врзување со појас за патници во автобуси/комбиња што вршат превоз.
Има случаеви ради појас и да настрада патник,те токму ради што не е врзан со појас да преживее,ама ај да не отвараме пандорината кутија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.379
Поени од реакции
43.190
треба да има увек двајца возачи во меѓуградски автобус, возач и кондуктер, ама ретко кој го следи тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom