Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Охрид ваков песок сакаше да носит...
Охрид ваков песок сакаше да носит...
Баш си мислев која е поентата, зошто ова се објавува сега? Можеби ја притискаат Боркица нешто да потшепне нешто? Значи сега ќе испадне, ај што краде, туку и не е ни семеен човек.Чиви се тие курвински црвени нокти
По гласот ми личи на Марјана Станојковска
Море да знаеш што ќе се десеше со екосистемот на езерото ако ја реализираше идиотската идеја за 20cm парапетче.Охрид ваков песок сакаше да носит...
A shto beshe Sharenata Kurvolucija...mafijashka taktika zashtitena pod chadorot, dirigiran od stranski sluzhbi, koi mislea za dobroto na Makedonija i Makedoncite...zhimi ashimot. Kade se sega da se javat so pdrshka da se predade Gruevski. Izgleda deka carot e gol i na vreme si gi podvikuvaat opashkite. Gruevski e kukavica, ja ostavil Makedonija i gi ostavil na cedilo i DPMNE i onie shto lezhat vo temni crni zandani e ednata strana na prikaznata. Drugata e shto SJO ili Katica Janeva treba da obrazlozhi na EUТвојот изговор за упадот е револт од прекршување на прописите при избор на спикер во собрание. Нема грешка.
А всушност упадот е само дел од мафијашките тактики на дпмне. Можеби очаен обид да се заплаши сдсм да се повлечи од правење влада.
Баш супер згрижено му е семејството, што им фали?Значи сега ќе испадне, ај што краде, туку и не е ни семеен човек.
Mi se chini deka stanuvash konfuzen, zboruvash vo stilot "sakam kazham, ne znam recham". Ova so Albanija i navodnoto "kinanje na Albanskata. Ptatforma ti e muabet za pred koperacija sedejki na prazna gajba za pivo.Истиот човек, со истото минато, за кој ниту еден од овие кои влегоа во собранието на 27-ми, не се побуни, кога беше назначен за министер за одбрана.
Требало друга прича да измислат, како параван за спасувањето на херојот кој избега у Албанија (веројатно да ја скине на парчиња Тиранската платформа).
Не е. Вистина е тоа, сите знаат, само соросоидните медиуми тебе ти го испрале мозокот.Mi se chini deka stanuvash konfuzen, zboruvash vo stilot "sakam kazham, ne znam recham". Ova so Albanija i navodnoto "kinanje na Albanskata. Ptatforma ti e muabet za pred koperacija sedejki na prazna gajba za pivo.
Во 10-11 години власт мислам дека ништо не направија во Охрид, ама буквално ништо.Море да знаеш што ќе се десеше со екосистемот на езерото ако ја реализираше идиотската идеја за 20cm парапетче.
Нели домицилните видови ги заменија со палми?Во 10-11 години власт мислам дека ништо не направија во Охрид, ама буквално ништо.![]()
Мислев на капитални проекти кои се од бенефит на градот, овие палмите ни донесоа само гадни бели пеперутки.Нели домицилните видови ги заменија со палми?
Значи, автентичноста на езерото, неговиот еко-систем, природно-географските карактеристики и др. го прават единствено во свет. Сипање песок на плажите, ѕидче и мењање на автентичните видови тамошни (костен, брези или кои и да се), не е ништо друго освен катастрофална игнорантност и апсурдно немање сенс за погорните вредности.Мислев на капитални проекти кои се од бенефит на градот, овие палмите ни донесоа само гадни бели пеперутки.
Не ќотек, туку институциите треба да го испитаат изборот кој не е законски.Аха, упадот бил поради тоа што овие ги прекршиле регулативите. А македончето многу се нервира кога некој нема да направи нешто прописно.
Мора тоа се по пропис да биде, ако не ќотек. Нема лабаво. Македонија е ова, земја на правила и закони.
![]()
Сакаа да прават пат до св. Наум, ама некои еколози стопираа, некои птици демек тука се одморале, па патот не знам како ама ќе им го пресечел патот север-југ. Небаре сега нема пат.Во 10-11 години власт мислам дека ништо не направија во Охрид, ама буквално ништо.![]()