- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.892
- Поени од реакции
- 12.428
Значи испадна нигде во устав нема реченица "Македонија е воено неутрална држава". Текстот ти е полн неповрзани работи.Ај, според маѓународното право
Последно уредено:
Значи испадна нигде во устав нема реченица "Македонија е воено неутрална држава". Текстот ти е полн неповрзани работи.Ај, според маѓународното право
Па очигледно само така може да не внесе, милум нејќеме. Да премногу време изгубија да се замараат со нашето обезличување, откако видоа дека нема да се само-обезличиме решија да не обезличат со сила. Ама со сила обезличеното раѓа потенциал за некои нешта, треба да има некој што ќе сака и може да го искористи.Мораше некој на врат на нос, да не фати за гуша и да внесе више у тоа НАТО. Премногу време изгубивме.
Не е дека неќеме. Ние не знаеме што сакаме.Па очигледно само така може да не внесе, милум нејќеме.
Не ми е јасно од кај ти се најде повикан...ти си форумска куртизана?Ти сиромав, очигледно не ни знаеш што значи кохерентна дискусија.
Какво епско уринирање доживеа #НемаПравдаНемаМир и тоа без глас да се чуеСамо шо го смена дресот началникот од најголем криминалец и манипулатор , стана маченик во очите на лубрикант куртизаните.Ех таа чудесна екс Македонија!
Се шо обеќаа исполнаа!Битно Амди Морковмен се подновил со ауди 8 ца најнов модел!А овие шо завршиле факултети со просек 10 нека работаат кичматранс по магацинине.Кој им е крив кога не користат лубриканти за подмазивање!Македонија прогласена за најлошо место за живеење во Европа.
https://skopje1.mk/archives/5245?fbclid=IwAR3PNkjzVyEWrTn7MyrDaFw0OgcQTKQ3Zcgf5lbruJOnmBZjG45QYoSru1E
Епа нели не прашаа, под тие услови очигледно е дека нејќеме, а и да не знаеме што сакаме наш проблем, што има со зорт да не тераат. Нели демократија.Не е дека неќеме. Ние не знаеме што сакаме.
Го има и МицковскиДа, но, ако успееше да се надминеш себе си и се обидеше да водиш кохерентна дискусија, ќе откриеше дека темата беше за тоа како Мицковки го имал народот зад себе.
Што е ова?Народно Собрание на Република Македонија
Ај со среќа нека е.
Ајде аирлија нека еНародно Собрание на Република Македонија
Ај со среќа нека е.
Повторно сме први во ЕвропаМакедонија прогласена за најлошо место за живеење во Европа.
https://skopje1.mk/archives/5245?fbclid=IwAR3PNkjzVyEWrTn7MyrDaFw0OgcQTKQ3Zcgf5lbruJOnmBZjG45QYoSru1E
Со фурнаџиска лопата, темел не се удираАјде аирлија нека е
Јас го предлагам @Beric Dondarrion за делегат, како истакнат првоборец кој со сигурност ќе придонесе за кохерентна дискусија
Еве јас сум еден сведок, ако има уште еден и да завршиме работа![]()
Кој и да го праи нека си ја средат страната, мачно е за читање....Народно Собрание на Република Македонија
Ај со среќа нека е.
Доколку тоа те тешиЗначи испадна нигде во устав нема реченица "Македонија е воено неутрална држава". Текстот ти е полн неповрзани работи.
Кој и да го праи нека си ја средат страната, мачно е за читање....
Не знам, многу помпезно изгледа и премногу добро за да е вистина или сериозно. Може да е некој фејк, вентил или слично.Што е ова?