Тепајкур Маското форумскаЌе пројадеш говна, и кога ќе те кренат на клоци после ќе кукаш по администраторите како си обесправен.
Мочко.
Барем засега не верувам дека било кој од државите од типот на Словенија кои што се во ЕУ сериозно размислува за напуштање на Унијата. Како и секаде, така и таму, веројатно постои евроскептицизам, но не верувам дека е изразен до тој степен за да води до напуштање на членството во ЕУ.se gleda kaj velika britanija kolku e tesko da se iskoci od EU, precki i pritisoci kolku sakas, zamisli kakvi pritisoci bi imalo da bi bila vo prasanje nekoja drzava kako slovenija. zaradi toa nikoj od pomalite ne moze ni da razmisli za takov poteg, cim si vlegol nema poveke izlezna vrata.
Македонија
Тимјаник- слика и прилика за Македонија
Наслагите на предрасуди, ксенофобија, нетолеранција кои со години се таложат во Македонија излегуваат на виделина во Тимјаник, како што излегуваа на виделина и во односот кон бегалците кои транзитираа низ земјата за време на бегалската криза, во редовните навреди кон другите етнички заедници, во нападите врз ЛГБТ заедницата во Скопје и други градови, во физичките и вербални напади врз политички и други неистомисленици, и севкупната агресија која се манифестира од сообраќајот низ улиците па сѐ до социјалните мрежи.
http://www.dw.com/mk/тимјаник-слика-и-прилика-за-македонија/a-44161349?maca=maz-rss-maz-pol_makedonija_timemk-4727-xml-mrss
Inace dw se mnogu antimakedonski nastroeniМакедонија
Тимјаник- слика и прилика за Македонија
Наслагите на предрасуди, ксенофобија, нетолеранција кои со години се таложат во Македонија излегуваат на виделина во Тимјаник, како што излегуваа на виделина и во односот кон бегалците кои транзитираа низ земјата за време на бегалската криза, во редовните навреди кон другите етнички заедници, во нападите врз ЛГБТ заедницата во Скопје и други градови, во физичките и вербални напади врз политички и други неистомисленици, и севкупната агресија која се манифестира од сообраќајот низ улиците па сѐ до социјалните мрежи.
http://www.dw.com/mk/тимјаник-слика-и-прилика-за-македонија/a-44161349?maca=maz-rss-maz-pol_makedonija_timemk-4727-xml-mrss
Џабе верглате дека е до средината т.е. рурална средина кога со мои очи сум видел дискриминација во урбана средина и тоа од страна на доста богати и образовани персони... ако може така да ги наречам. Тоа не еднаш, милион пати.Секoгaш ке пoстoјaт некoи штo ке прaбaaт дa прoфитирaaт oд незaдoвoлствoтo нa неписмени луге и пoлитички пoени дa oсвoјaт,пoмaлку стрaшнo е тoa oткoлку рaзмислувaњетo и сФaќaњaтa нa лугетo пo рурaлните средини.Фoкусoт требa дa биде зaштo мнoзинствoтo луге вo тaкви средини имaaт предрaсуди зa бoлните дечињa дa бидaт вo нивнa близинa oткoлку нa кoјa пaртискa бoјa припaѓaaт.И тoчнo знaев кoи ке ти стaвaт лaјк нa пoстoт,сaкaв дa пишaм бaш зa тoa.Истите тие јa прерипувaaт вестa декa тревaтa у клинички не е искoсенa имa дoстигнaтo метaр и пoливинa и декa змијa излезенa oд истaтa тревa кaснaлa минувaч прoлaзник вo клиничкиoт центaр.
Oк.Џабе верглате дека е до средината т.е. рурална средина кога со мои очи сум видел дискриминација во урбана средина и тоа од страна на доста богати и образовани персони... ако може така да ги наречам. Тоа не еднаш, милион пати.
Овој случај е протест на дугме од страна на едни кои се доста вешти протестирачи, поранешни контра-протестирачи.
Тревата у клинички не била искосена, опасен општествен проблем.
WoW реплика на столетието.
WoW реплика на столетието.
Земи истражувај малку, ќе видиш зошто "протестираат".
Ситуацијава ме потсеќа на контра-протестите за Мартин Нешковски, болни и гадни.
Како прво, не се крие дека се случило убиство.Протестирачите, гушкачите, и остала куртонска багра го заборавија Мартин Јанушев.Дали убиството на Јанушев се разреши?
Некој нешто крие?
Гнаси!
Претпоставувам мене ме прозиваш, тоа што се дешава на Клиниките е Тунгузија. Да релативизираш за тревата, на локација на која дневно циркулираат пет илјади луѓе и јаче, кои дошле да се лечат, доволно говори за тебе. Луѓе плата зимаат за да косат тревата. А пази, нешто као интелектуалец си лол, со животно искуство позади себе. Мапет шоу илузија Лорду.Џабе верглате дека е до средината т.е. рурална средина кога со мои очи сум видел дискриминација во урбана средина и тоа од страна на доста богати и образовани персони... ако може така да ги наречам. Тоа не еднаш, милион пати.
Овој случај е протест на дугме од страна на едни кои се доста вешти протестирачи, поранешни контра-протестирачи.
Тревата у клинички не била искосена, опасен општествен проблем.
Овој пак ничим назван вели дека сум ја релативизирал ситуацијата со треватаПретпоставувам мене ме прозиваш, тоа што се дешава на Клиниките е Тунгузија. Да релативизираш за тревата, на локација на која дневно циркулираат пет илјади луѓе и јаче, кои дошле да се лечат, доволно говори за тебе. Луѓе плата зимаат за да косат тревата. А пази, нешто као интелектуалец си лол, со животно искуство позади себе. Мапет шоу илузија Лорду.