LordDragonII
Dr.Strangelove
Po.Ne zaebavaj. Seriozen se ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Po.Ne zaebavaj. Seriozen se ?
Kaj si be Mis? Oddamna ne sme si poprikazale. I kako , staro novo sojma?[DOUBLEPOST=1521054163][/DOUBLEPOST]Кај си бе Владе, одамна не сме си поприкажале. Дај потсети ме на кој начин требаше да се направи криминалците да завршат во затвор?
@Ilumious da si prasam dali e dojden toj den ili uste rano e?Извинато бе Ilumious. И грешка си , со мене е многу лесно да се разбере човек кога не оди со главата во ѕид. И јас сакам да завршат криминалците во затвор, кој нормален не сака? Само сметав и сеуште сметам дека ова не е начинот на кој тоа требаше да се направи. Едноставно цената која сите ние ќе ја платиме е преголема. Незнам колку пати го имав тоа напишано. Порано или покасно и сама ќе увидиш дека бев во право и дека ништо добро нема да излези од цела оваа работа на долг рок па макар и ете Груевски да заврши во затвор. Прашањето е и дали и кога ќе дојде и тој ден ќе собереш храброст и ќе речиш Владе во право беше.
Член 4 на Уставот. Граѓаните на Република Македонија имаат државјанство на Република Македонија.Мислам дека не е така. Граѓани се сметаат тие што живеат во границите на државата. Тоа е различна категорија со државјани.
Strancite ?Член 4 на Уставот. Граѓаните на Република Македонија имаат државјанство на Република Македонија.
Дополнително Уставот во дел за јазици зборува за значителен дел од население, а остава да се дефинира во закон. Е сега, зошто законското решение е вака килаво и упатува кон магла наместо кон конкретна мерна единица може само да нагаѓаме.
За воља на вистината не е ова нова дефиниција. Од 2001ва некој ја има смислено оваа округло па на ќоше генијалност.
Не бев, работни обврски. Викенд ако се протестира, ќе одам обавезно. Само што сега мислам дека и насилство е решение, за разлика од порано кога сум бил за мирни протести.
Ти си мислел едно реалноста е друго, општо познато е дека шарената револуција (студентски пленум и сл.) беа сдсм не за џабе имаше контра протести од вемеро дрпмне.
Викенд демонстрант.Не бев, работни обврски. Викенд ако се протестира, ќе одам обавезно. Само што сега мислам дека и насилство е решение, за разлика од порано кога сум бил за мирни протести.
нема ни да има македонци, 33% горно дупени, 33% долнодупени , 30% албанци и 4% роми, турци и србиСо оваа власт?
Малцинство ќе излезат македонците.
И то шо велиш.
Ма да, протестите на Студентскиот Пленум ги поддржував бидејќи некој многу близок до мене беше студент во тој период и активно учествуваше во тие протести.
И слободно можам да потврдам дека до денешен ден таа личност ниту била, ниту е` член или поддржувач на ниту една политичка партија, а протестираше против екстерното тестирање бидејќи од прва рака на своја кожа почувствува за каква измама станува збор кога полагаше екстерно тестирање во средно училиште.
Zosto da ne go potpisi? Neli Fikus bese. Pardon, navreda za fikusot bilo toa.inaku Horhe ako ne go potpise zakonot, nema nekoja pravna sankcija za nego? Impichment? nemaat dve tretini.
So glasaja be ovie deneska, znae nekoj? Ti mozebi ?