?
..........
Гостин
Дијаспората е “шлајм, канцер“ дека некој ти дозволил да бидеш модератор на форумов бе батка..400милки кои спонзорираат деспотства.
Дијаспората е шлајм, канцер.
Дијаспората е “шлајм, канцер“ дека некој ти дозволил да бидеш модератор на форумов бе батка..400милки кои спонзорираат деспотства.
Ако ние овде одлучиме да го смениме името (против сум како за инфо) и идентитетот по цена да влеземе во ЕУ и НАТО (не сум за влегување сега за сега немаме капацитет) а со тоа подобри услови за живот, стандард и оно ово Џесика може само да ги гледа чавките, кенгурите и коалите во Аустрелија а не да се меша у нечив двор.Па додека државата пати во беда и сиромаштија владата воведува двојазичност и пуши курови на учк на дневна база ти си се фатил за Џесика од сиднеј дали имало право на да протестира или не, и цел ден на темава го поминавте јадејки гомна за Џесика и дијаспората, ах тоа лицемерие
Амa и зa време нa Вмрo тaкa беше.Е тoa ке ти oдгoвoрaт.Еве дa oдмoрaт дa не куцaaтЏесика не е полицаец, па да ја кривиш неа за криминалот... Додека полицијата ги штити криминалците, децата ни ги колат на сред бел ден во сред центар, а џандарките ги шамараат во мавровка.... И уште тие кои се бунеа и го предвидуваа ова и покушаа да го спречат, се во затвор....
Тука не ни Џесика крива, туку твојата наивност...
Што е проблем да се лажира референдум ?Обеќано е да има, ама се сомневам дека ќе си стојат на зборот
Чекај бе на никој не треба да го удостоиш одма пичка отворена да се даде.Зошто би им удостоил на некој си Леброн Џејмс и Реј Ален од Оустрејлија што не знаат кај е Македонија на картата?
Abe starci prokopsani. Od druga strana vidi sto krem se sobral da slavi 8 mart na 4. Sve toa cupinja vo najubavite godini, da ti e merak da gledas.Па само они се на протест во Скопје ГРЕВОВИ!
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Дијаспората е “шлајм, канцер“ дека некој ти дозволил да бидеш модератор на форумов бе батка..
Ризикот лажирањето да не успее, како последниот попис.Што е проблем да се лажира референдум ?
400 милиони праќаат на своите фамилии за да преживеат, тоа е социјална категорија дечко...[DOUBLEPOST=1520188099][/DOUBLEPOST]400милки кои спонзорираат деспотства.
А зошто би му удоволил на Јоргос од Атина кој не те смета за човек ?Зошто би им удостоил на некој си Леброн Џејмс и Реј Ален од Оустрејлија што не знаат кај е Македонија на картата?
I sto planiras da napravis ti vo vrska so toa so ogled deka kolku so me drzi sekjavanjeto svrsvase od radost koga osvoija 49 pratenici na parlamentarnite, koga formiraja vlada, koga rastur napravija na lokalni..... da ne recam koga sam si gi donese i im dade legitimitet?Обеќано е да има, ама се сомневам дека ќе си стојат на зборот
Ааа таква била работата.400 милиони праќаат на своите фамилии за да преживеат, тоа е социјална категорија дечко...
Шо чао ќе бегаш ли сега?
Чао.
Фашистички слоганиШо чао ќе бегаш ли сега?
Како може ти како модератор да пишуваш фашистички слогани дијаспората била “шлајм канцер“? таа дијаспора мене ми се фамилија и на мн други македонци кој кур си ти да ги нарекуваш така?
И после сакате дискусија на нивоу?
самобанирајсе
ти си моментално заложник на учк, а нажалост и сите останати, каква Џесика omgФашистички слогани
Многу ми е гајле дали некому се фамилија, нема потреба да бидам заложник на некој којшто е турист во Македонија.
Ако добие гаранција од Мицкоски дека ВМРО-ДПМНЕ ќе статира на референдумот, и ќе помогне во бркањето цензус, не постои ризик да не успее.Ризикот лажирањето да не успее, како последниот попис.
Абе ОК не надмудруваш... браво...Ааа таква била работата.
Јас пак помислив дека праќаат пари да градиме болници, патишта, технологија такви ствари.
Raka na srce ne gledav koj se prisustvuval ama sudejki po komsivkata koja e strastven navijac za SDSM posebno od koga ja unapredija si velam i ne propustiv mnogu .Да ,ја величаа полицајката шо ја истепа злиот пајак.Борбата за женските права продолжува незапирливо!
Кој коментар ?Си го избришал коментарот.... дно...
Ги знам троловите дијаспората не плаќала данок во МК па нека молчи. А на тие што ќе им воведат 18% данок два гласа треба да имаат.Шо чао ќе бегаш ли сега?
Како може ти како модератор да пишуваш фашистички слогани дијаспората била “шлајм канцер“? таа дијаспора мене ми се фамилија и на мн други македонци кој кур си ти да ги нарекуваш така?
самобанирајсе
Ги знам троловите дијаспората не плаќала данок во МК па нека молчи. А на тие што ќе им воведат 18% данок два гласа треба да имаат.Шо чао ќе бегаш ли сега?
самобанирајсе
Кој би го открил лажирањето ?Ризикот лажирањето да не успее, како последниот попис.
Тоа дека некој праќал пари дома или облекол маица со сонцето од Кутлеш, закачил Македонско знаме, мантра името не го даваме не значи дека треба да одлучува за тоа што и како ќе се случува со мајка Македонија.Абе ОК не надмудруваш... браво...
Ти кажав примери за технологија де... тие сигурно најмалку уште толку делат по плати и даноци...
Бетијане КитевКој би го открил лажирањето ?