Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.011
- Поени од реакции
- 83.405
Не.Грујо е крив?
Он е копјето, а ние сме штитот.
Копје не е криво.
Не.Грујо е крив?
А зошто не ги осуди, а зошто оваа не било така, а зошто оноа не било вака,А зошто „право“судството на паторот не ги осуди бе шупак ниеден? Или ги измисли тие случаи заедно со „мистериозната смрт на Трајан Беќиров“ да ни праиш кинеско мучење овде, а?
А какви ќе бидат овие сега и тие пред нив какви биле?site gradonacalnici od predhodnata vlast imaat ispereno teska para, sekoj na razlicen nacin
Бреј какви патриоти еден за тоалетна хартија 4000 евра потрошил овој 11 и кусур илјади евра за гориво во приватни возилаСите гомна на површина.
Светиниколската полиција пдонела кривична пријава против поранешниот градоначалник на општината Свети Николе, осомничен дека со злоупотреба го оштетил буџетот за повеќе од 700.000 денари, соопшти МВР.
Полициската истрага утврдила дека З.Т. (50) од први април 2013 година па се’ до 31 октомври 2017 година, дозволувал на физички лица во своите приватни возила да точат гориво на трошок на општината, а за да го оправда истото му наредувал на шефот на возниот парк при плаќањето со „Верна Плус“ картичките од Општина Свети Николе, лажно да го прикаже горивото дека било точено во службените возила на Територијалната противпожарна едниница-Свети Николе.
Продужи си со игрицата да си ја играш. Што си ја мучиш душата со ова....ај тамо...А зошто не ги осуди, а зошто оваа не било така, а зошто оноа не било вака,
НЕ се прави мутав, тоа судство (кое е истото и пред и по Грујо) беше под режимот, но сега кога имаме праведна власт очекуваме да бидат осудени.
Не сум сигурен дека пред и по Грујо, шефот на УБК ги наименуваше судиите по телефон.(кое е истото и пред и по Грујо)
Нормално дека немаш одговор, само дигаш магла и чекаш ветерот да дувне сам.[DOUBLEPOST=1512306628][/DOUBLEPOST]Продужи си со игрицата да си ја играш. Што си ја мучиш душата со ова....ај тамо...
Шефот...Не сум сигурен дека пред и по Грујо, шефот на УБК ги наименуваше судиите по телефон.
2006 за која партија гласаше?Не сум сигурен дека пред и по Грујо, шефот на УБК ги наименуваше судиите по телефон.
Така е, сега има праведна власт и секој што се згрешил ќе е казнет.А зошто не ги осуди, а зошто оваа не било така, а зошто оноа не било вака,
НЕ се прави мутав, тоа судство (кое е истото и пред и по Грујо) беше под режимот, но сега кога имаме праведна власт очекуваме да бидат осудени.
За партијата на заспаните железничари.2006 за која партија гласаше?
Што се срамиш да кажеш?За партијата на заспаните железничари.
Зошто мислиш дека се срамам? Јас повеќе пати имам пишувано за тоа, на кои избори за кого сум гласал.Што се срамиш да кажеш?
Сигурно мислеше и на ДУИ, Бучко, Зајко....Така е, сега има праведна власт и секој што се згрешил ќе е казнет.
Не. Мислев на вмороните и тие кои влегоа во Собрание. Кој згрешил ќе е казнет, дај боже и ти да си меѓу тие, @WestBE знам дека е.Сигурно мислеше и на ДУИ, Бучко, Зајко....
Зошто мислиш дека се срамам? Јас повеќе пати имам пишувано за тоа, на кои избори за кого сум гласал.
Ти зошто мислиш дека на куртон сум должен да му одговарам на било кое прашање?