Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
конечно сфатиДа, ФормалноПравно е така...
конечно сфатиДа, ФормалноПравно е така...
Знајме, ете и во уставот влеговме како малцинствоПравославните Албанци и тие се одродени Блгари.Во Албанија има многу Блгари,вис
Земи мастурбирај на документарци за голи оток и на полноќ оди на Ченто споменико сквернави го, ќе те одликува сектата.Абе оди окупирај некој факултет и моли се за млечен намаз, ви ееем то Љуми Бекири комунистите.
Те спеа и тебе, ама вели на грешка, менвал од антифриз на лепило тогаш зато.Интересна дискусија меѓу @Klin и @LordDragonII. Дајте пуканки!
Се врти некoјa тaквa причa зa некaкoв фaлсификaт сo знaење нa Грујo,сo нaвoднo 100.000 глaсoви си јa купил слoбoдaтa.Е сегa дaли уoпште е тaквo нештo извoдливo требa експерт некoј дa кaже[/QUOTE]Nego da se vratam na muabetot, ja na mojava vozrast (posto smetam toj so go citirav e dosta povozrasen) ne bi pomislil deka pri transportot na kutii se falsifikufale izbori.. Cisto scenario za film so prosecna ocena.
Se treskaat gluposti navistina
Абе оди со кола собирај пластични шишиња во име на екологијата, ви еем тоа комунистите што пушите Аеродромски сканк смрдлив.Земи мастурбирај на документарци за голи оток и на полноќ оди на Ченто споменико сквернави го, ќе те одликува сектата.
Не сум те цитирал тебе,гледам сакаш и во Устав да влезеш.Сакав да пишам во контекс на непризнавање на бугарско малцинство во Албанија.Еден човек зборува во име сите,немало бугари во Албанија,а тој да ти бил поткупен од УДБА.Знајме, ете и во уставот влеговме како малцинство
Сите ДПМНЕвски деспоти и тирани (не говорам значи за обичните членови и симпатизери кои немале и немаат никакво влијание и моќ) треба да се акнат во затвор макар и на кратко да им се здрма од страв г'зот бидејќи си мислеа дека ќе владеат 1000 години како Рим и дека нема никогаш да ги стигне народната, а и државна казна !Според мене свесно го пуштија Поповски низ вода,со тоа што го ставија на парламентарните во прва изборна со пораз да не помислува на тоа.
По избориве наредните месеци ќе има и треба да има еден бран на апсења за сите функционери,службеници итн што направиле криминал и треба да бидат осудени.
Нема да кријам член сум на ВМРО,наредниот период ќе биде еден од најтешките на партијата,прво што треба да се направи чистење комплетно на партијата од највисоко па до најниско ниво,чистка од сите шерифи опортунисти,криминалци и тотално дистанцирање од нив.Реформи во секоја сфера,оставки на комплетни извршни централни и општински комитети.Избор на ново раководство кое нема никакви допирни точки со моменталното,и кое ќе работи за вистинските вредности кој што треба да ја отсликуваат партијата.
Сигурен сум ова дека ќе трае минимум 4/5/6 години,но и знам дека во партијата има искрени и чесни луѓе кој што ќе го обелат образот на ВМРО.
Абе како пред кооперација да сме, не знам зошто не ги бришат досега, еден куп навреди летаат на сите страни.Интересна дискусија меѓу @Klin и @LordDragonII. Дајте пуканки!
Не си ме сватил убаво, изгледа дека пишувам на западнобугарски дијалект. И јас тебе потешко те разбирама ама се трудам. Во уставот на Албанија мислев, не во нашиот.[DOUBLEPOST=1508276743][/DOUBLEPOST]Не сум те цитирал тебе,гледам сакаш и во Устав да влезеш.Сакав да пишам во контекс на непризнавање на бугарско малцинство во Албанија.Еден човек зборува во име сите,немало бугари во Албанија,а тој да ти бил поткупен од УДБА.
Ти од Прилеп беше така ?
...поарно црвени гакички отколку бело кечеАјде блесни со своето знаење и познавање, задиви ги членовите на овој форум ки веќе се заситија од црвените гаќички во твојот потпис и очекуваат да видат и нешто подуховно кај тебе