Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.429
- Поени од реакции
- 87.084
После она видео што го извадил во петокот, и јас не би бил присутен на фб, а не пак тој :')Зашо Бетмен не е активен на фејсбук?
После она видео што го извадил во петокот, и јас не би бил присутен на фб, а не пак тој :')Зашо Бетмен не е активен на фејсбук?
Епа зборуваат дека, ако некој влегол така во сенатот или во пентагон ќе го носеле дирекно во гвантанамо или на електричен стол, а добро било што кај нас само 4-5 години затвор добиле ,,напаѓачитe".шо?
мислам и сам не знаеш што напиша
ај прочитај што пиша
Богами брукање на ниво извади. Ќе го нема некое време сеа и ќе му јават од партија да се вклучи да пере мозок дека биле фалсификат ливчиња и неважечки избори, као некои овде што се објаснуваат.После она видео што го извадил во петокот, и јас не би бил присутен на фб, а не пак тој :')
Така му е кажано.Заев: Не размислувам за предвремени парламентарни избори
http://24vesti.com.mk/zaev-ne-razmisluvam-za-predvremeni-parlamentarni-izbori
А што мислиш колку би добиле ако се случи во САД?[DOUBLEPOST=1508243333][/DOUBLEPOST]Епа зборуваат дека, ако некој влегол така во сенатот или во пентагон ќе го носеле дирекно во гвантанамо или на електричен стол
на Македонија не и требаат уште избори. Мислам дека резултатите се повеќе од јасни.Така му е кажано.
па јас не велам добри се субвенциите. Ти тврдеше дека субвенциите биле добри. Те прашав за најчести плати и должина на стаж, не знаеш. Кои бенефити ги има нашата економија? Ама добри биле субвенциите. Добро ако биле добри. Ако за тебе се добри 200 евра, во ред. За туризмот за профитот нема никакви анализи. За земјоделието за ќарот никакви анализи. Наводнување, одводнување, контрола на откуп, домашно семе, царински давачки или прелевмани, арондација и комасација, ете ти примери за предуслови...ако сакаш да убедуваш овде дека биле добри убвенциите, треба да имаш информации и податоци зошто.За што кријам?Што не ти е јасно.Од каде да знам колкава плата земаат и колку има вработени над 1 година.Ако ти имаш таква информација слободно споделија.Јас те прашав зошто луѓето се уште остануваат на работа доколку не се задоволни од платите и условите?
Шо ќе каже Трамп, то је!Така му е кажано.
Не знам за Левица, ама Апасиев е интелектуален џин споредено со сите останати по листи за советници и кандидати за градоначалници, од сите други партии. Друга класа е, друга категорија. Најмалку шо заслужи од велешани е да добие доволно гласови за да влезе у Совет.
Си го надополнал писанието од првичното, ти кажав, ако толку не вреди за читање, уште помалку за коментирање, проблемот е шо ве иритира напишаното кое има доста читаност, исто и со емисиите, а не ви оди во прилог на агендата.тоа го заслужува, да се каже дека не вреди.
искрено немаше ни да го спомнам ако некој друг тука не го цитираше.
Кажано му е ако оди на нови парламентарни ќе ги изгуби.Така му е кажано.
Шом ти така велиш, сигурно е така.Интелектуален џин ?
Идиот е.
Се правите као демек алтернатива а пак верувате на слепо, како и останатите офци.Шом ти така велиш, сигурно е така.