S
silmarillion
Гостин
Ќе кажат 100% знаат. Они ли? Пих, профи инфо од прва рука.Прво да се разјасни кој мерцедес е во прашање. Тој на ќерка му на Заев?
.
Ќе кажат 100% знаат. Они ли? Пих, профи инфо од прва рука.Прво да се разјасни кој мерцедес е во прашање. Тој на ќерка му на Заев?
.
...а што? нему му припаѓа министерство за економија? не сум знаела, јас знам дека власта е во рацете на народот, народот одлучува, а јас како единка од тој народот ми следи дека и минстерството ми припаѓа мене како и нему, како прво!Абе види, јас не сум добил впечаток дека Драган е самобендисан. Можеби еден семестар на факс е малку за да оформи човек мислење за некого, ама во ниеден момент Драган не се покажа како самобендисан. Вежбите што го држеше ги правеше во договор со студентите и постојано беше отворен за прашања. Тоа не карактеристика на самобендисан човек. Можеби ти имаш поинакво лично искуство. Најверојатно си гледала на телевизија.
Инаку не моќе никој да ти црами нешто што не ти припаѓа. Од друга страна можеш сам(а) да се посрамотуваш со глупостиве што ги тресеш? Ти има ова смисла? Во контекст на муабетот?![]()
...а што? нему му припаѓа министерство за економија? не сум знаела, јас знам дека власта е во рацете на народот, народот одлучува, а јас како единка од тој народот ми следи дека и минстерството ми припаѓа мене како и нему, како прво!
како второ, ТОЈ може да биде Примабалерина или Прва виолина во приватен живот, но како ЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ, па затоа не знаеше човекот, ни каде да чита, ни што да чита, ни каде се наоѓа, а да се снајде најмалку, оти нешто што не е твое не можеш ниту да го презентираш, нели?!
и за крај, бејби, како бијонс во форум не се посрамотувам апсолутно и на француски да пишувам, прашање дали Министеров се посрамотил со ова излагање пред овој аудиториум....
плизззз догледај го видеото до крај,
па потоа ако истото го тврдиш, нема што да паламудираме(кажано во форумски жаргон) !
..ако де продолжи ама со нешто постаро? од време на Гео и Бра пред 30 години, а? колку за споредба ? или пред 50 год од Колишеско? ( прашај дома ако не си бил роден, па гуглирај
Има место за критика и тоа како, ама ова...не стои. Да продолжам?
А кој ни е министер за економија?нему му припаѓа министерство за економија?
Кој гео која бра, кој колишевско, ликот ти беше бог и батина па скоро 10год, ти мене ми велиш нешто постаро?..ако де продолжи ама со нешто постаро? од време на Гео и Бра пред 30 години, а? колку за споредба ? или пред 50 год од Колишеско? ( прашај дома ако не си бил роден, па гуглирај)
...а бе нека цркне моја коза важно на комшијата две нека му цркне, ете тоа е балкански синдром, јас велам за ОВОЈ ти а ОВОЈ ДРУГИОТ ?? аа аа? аа??како децата мали...леле ќе кажам на учителката!![]()
За пари фала богу имам дал господ.Не сум како некои плачковци кои незнаат лебот да си го заработат па какаат дека државата им била крива што се неспособни сами да заработат.[DOUBLEPOST=1500489869][/DOUBLEPOST]Ако има некоја ставка - поповолна трансплантација на мозок у Софија, па да покуша...пошо сеа нема пари ни со автобус да отиде до таму.
Кога ќе го видиме јавно ќе ти кажам.Вака само може да нагаѓаме.Се надевам после година дена после потпишувањето ќе го види и јавноста.Да те прашам, договорот со Бугарија што ќе ти смени тебе лично?
Три дена упорна е со министерство за економија, и некни ја цитирав мислев ќе и текне, ма јокКоа ќе видам пост од бИјонС ми личи ко да сум улетал у некое средно на голем одмор.
"Иран-Ирак, тоа му доаѓа исто" level на дискусија.
Малку ко да се напнуваш на темава за Тевдо....а што? нему му припаѓа министерство за економија? не сум знаела, јас знам дека власта е во рацете на народот, народот одлучува, а јас како единка од тој народот ми следи дека и минстерството ми припаѓа мене како и нему, како прво!
како второ, ТОЈ може да биде Примабалерина или Прва виолина во приватен живот, но како ЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ, па затоа не знаеше човекот, ни каде да чита, ни што да чита, ни каде се наоѓа, а да се снајде најмалку, оти нешто што не е твое не можеш ниту да го презентираш, нели?!
и за крај, бејби, како бијонс во форум не се посрамотувам апсолутно и на француски да пишувам, прашање дали Министеров се посрамотил со ова излагање пред овој аудиториум....
плизззз догледај го видеото до крај,
па потоа ако истото го тврдиш, нема што да паламудираме(кажано во форумски жаргон) !
А-а, важиТри дена упорна е со министерство за економија, и некни ја цитирав мислев ќе и текне, ма јок![]()
A бе остај аматери, еве како треба еден министер да кажува, сам со свои зборови без да чита туѓи напишани говори и плус и ќе одговара пред народот за економијата и финансиитеЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ
Не чини да се меша минатото а? Не чини кога некој ти враќа со "види го овој". Епа не чини, ама ако, да видиш како изгледате вие цело време. Ај мрш сеа да бараш работа...ако де продолжи ама со нешто постаро? од време на Гео и Бра пред 30 години, а? колку за споредба ? или пред 50 год од Колишеско? ( прашај дома ако не си бил роден, па гуглирај)
...а бе нека цркне моја коза важно на комшијата две нека му цркне, ете тоа е балкански синдром, јас велам за ОВОЈ ти а ОВОЈ ДРУГИОТ ?? аа аа? аа??како децата мали...леле ќе кажам на учителката!![]()