- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Свршив кога го спомна џин тоникот.Dzin tonik... Lesno i osvezitelno.
Ti uste drkas na slikite sto gi postirav togas?
Свршив кога го спомна џин тоникот.Dzin tonik... Lesno i osvezitelno.
Ti uste drkas na slikite sto gi postirav togas?
Јасно, само што кај нас политика може само пред избори, и се разбира тотално конформистички пристап без ронка истапување од генералната реторика на страната која си ја избрал. Се рализчно од ова се третира како ерес. Ги меша бизниситеНе беше тоа поентата на напишаното. Како и да е, го земам прашањето како реторичко, се знае одговорот.
Прво си во право не е чист Мајбах него мечка S600 модифицирана....а бе знаеш јас у такви приватни разговори на телефон што се у животу не сум чул и муабетел, не би излегол од апс 200 години..според критериумот на америчкион амбасадор.., но мајбахот ( башка веќе нумизматичко парче , одамна не се произведува Мајбахот, ако ова што се купило е стварно мајбах бар како оној на Бојо ... ) е ситница бе. А ова женскиве од сјо скупи се... што мора да признаеш. преплатени за задоволството кое го пружаат...
Jasno mi e. Aj so zajo na vlast moze ke se dokopas do administracija pa ke si dozvolis dzin tonik...Свршив кога го спомна џин тоникот.
Штo имa врскa нa Зaев ќеркa му? Oнoј претхoдниoт сеa у мoментoв штo се кoристи ни нaјзaтуцaните мaфијaши пo селaтa не гo вoзaт.Штo е тoa тoлку стрaшнo еден Премиер нa држaвa дaли Зaев дaли Груевски у вaквa кoлa дa се вoзи?Oд 93 е претхoдниoт oд сигурни извoри ти кaжувaм пo 15.000€ секoе влaгaње у сервис кoштaшеНишто посебно нели? Овај може гомна да јаде за тој на од Заев ќерка му така? За таа во Русија што живее.
Ја прочитав вашата дискусија, ама ова се однесуваше на оние ставови искажани пред тоа. Секој треба да се залага за повисока плата, но нема програмска политика како таа ќе се зголеми и какви ќе бидат последиците при тоа зголемување. Зборуваме за зголемување од 1/3 или од просечна плата од (+/- 1.000 ден.) 20.000 ден., да доведеме до 30.000 ден. за 3-4 г.! Тоа нема да се случи.Јасно ми е. Зборот ми беше дека Ѓорѓија уставникот вика можеле уште одма да направат 16.000 минимална плата, ама бидејќи сеуште не е толку значи лажеле. Затоа го прашав дали знае да каже што ќе се случи ако од понеделник се донесе закон за 16.000 минимална.
Не лупетaј.Oвa светлoсни гoдини гo делaт oд Мaјбaх[DOUBLEPOST=1497130927][/DOUBLEPOST]...а бе знаеш јас у такви приватни разговори на телефон што се у животу не сум чул и муабетел, не би излегол од апс 200 години..според критериумот на америчкион амбасадор.., но мајбахот ( башка веќе нумизматичко парче , одамна не се произведува Мајбахот, ако ова што се купило е стварно мајбах бар како оној на Бојо ... ) е ситница бе. А ова женскиве од сјо скупи се... што мора да признаеш. преплатени за задоволството кое го пружаат...
Кaкoв е тoј чист Мaјбaх?Јасно, само што кај нас политика може само пред избори, и се разбира тотално конформистички пристап без ронка истапување од генералната реторика на страната која си ја избрал. Се рализчно од ова се третира како ерес. Ги меша бизнисите
Креирана е многу лоша атмосфера и се работи по секоја цена да се задржи а сега е момент за промени, не е битно кој или кога, битно е што направил зулум или арно.
Прво си во право не е чист Мајбах него мечка S600 модифицирана.
Е сеа од кај виде и кај нафрли дипломатски претставници нема појма, уше па на Вујко Сем шо врска имаат со муабетот, со тебе или уше помалку со мене не знам, ама везден од околу се навраќаш на нив и падобранец ги десантираш у сре муабет.Не така.
Тетките од СЈО, двете се ок, третата не баш, по сите критериуми. Ама не е до мене, за тебе не знам, битно е дека утре ако било кој од оваа власт, сегашнава, прави барем десетина од она шо се правело, се надевам двојно полоша ситуација ќе се најдат.
Коа ќе напишеш тука пу ј`зк, јас ќе бидам одма позади тебе и ќе напишам така е бе Хер Конкрит, шу праиме сеа, па истото?
И јас многу сакам да ги знам бројките, за жал последни 11 години тоа беше најстрого забрането, али сега во слободна Македонија, ќе се дознаеА од овие што е предоцна за нив, колку се вака отприлика на број пошто гледам бааѓи бараташ со бројките. Да знаеме за колку не е е предоцна .
Мерцедесов шо се прикажа денес беше чист мајбах само мајбах како фирма шо модифицира мерцедеси за премиери (слично на брабус) до 2013 не смееше да става амблеми (слика подоле) па затоа не е маркиран.Не лупетaј.Oвa светлoсни гoдини гo делaт oд Мaјбaх[DOUBLEPOST=1497130927][/DOUBLEPOST]
Кaкoв е тoј чист Мaјбaх?
Еј ама овој министеров за внатрешни прав Албанец значи, кај го најдоа баш тој.Мерцедесов шо се прикажа денес беше чист мајбах само мајбах како фирма шо модифицира мерцедеси за премиери (слично на брабус) до 2013 не смееше да става амблеми (слика подоле) па затоа не е маркиран.
Еве го од груевски 2012 производна
А еве го последнио модел на мајбах.
Мерцедесов шо се прикажа денес беше чист мајбах само мајбах како фирма шо модифицира мерцедеси за премиери (слично на брабус) до 2013 не смееше да става амблеми (слика подоле) па затоа не е маркиран.
Кoлaтa е Мерцедес 600 сел a не с зaтoa ти личи нa Мaјбaх сел знaчи лoнг пoдoлгaтa верзијa зa диплoмaтијa имa фул oпремa a скaпa е зaрaди безбеднoснaтa oпремa штo јa пoседувa-блиндa,бoци сo кислoрoд и гуми штo се пумпaaт у случaј нa дупки oд куршуми.Мaјбaх е нештo скрoз другoМерцедесов шо се прикажа денес беше чист мајбах само мајбах како фирма шо модифицира мерцедеси за премиери (слично на брабус) до 2013 не смееше да става амблеми (слика подоле) па затоа не е маркиран.
Незнам тоа.Еј ама овој министеров за внатрешни прав Албанец значи, кај го најдоа баш тој.
Како бе не знаеш, па ти викаше кога ќе ни опнеле Албанец за министер ќе сме се чешале. Еве веќе една недела се чешам.Незнам тоа.
Само знам дека спинуваа премногу либертасиве и мактеливе.
Моделот на Груевски е најдолна класа на мајбах, тоа што го бирал по списание не значи дека е нешто посебно, остај ти што се пали Гордана, го сска на Мијалков.
Мајбах по своја нарачка под милионче нејќе ни да чуе, само анти террор атак системот пола милион ќе те фати.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Зaтoa е скaп рaди зaштитнaтa oпремa,a не рaди телевизoрите и мaсaжерите oнaa oвцaтa штo свршувaше нa нив.Незнам тоа.
Само знам дека спинуваа премногу либертасиве и мактеливе.
Моделот на Груевски е најдолна класа на мајбах, тоа што го бирал по списание не значи дека е нешто посебно, остај ти што се пали Гордана, го сска на Мијалков.
Мајбах по своја нарачка под милионче нејќе ни да чуе, само анти террор атак системот пола милион ќе те фати.
Sent from my iPhone using Tapatalk