BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Се извинувам заборавив да пишам,Ти си небитен.
значи
Они се битни, јас и знамињата небитни.
Си шкове, мејр???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Се извинувам заборавив да пишам,Ти си небитен.
Порталот Маркукуле е од пратеникот Стевананџија, ама тоа не е битно. Битно е што тоа ви сервира сител и дпмне нели?Они се битни, знамињата се небитни.
Видо ги бе хахахахахахаххахахааххахаПорталот Маркукуле е од пратеникот Стевананџија, ама тоа не е битно. Битно е што тоа ви сервира сител и дпмне нели?
Abe bolno edno ne si praj bolni filmoj.Видо ги бе хахахахахахаххахахааххаха
Абе ти стаиле знаме у сред град на највисока зграда туѓо, во најава дека твоето знаме уше малце ќе го имаш во употреба ти си се запнал сајтот бил на Стевананџија.
Тоа ти е као некој да ти покаже слика како ти ја работи жената ти му викаш слабо мегапиксели на камерата.
Па и во чаир пред државјанствата на Глигоров ова го викаа. Ама сеа појди збори македонски ак ти држит гзот.Уште да имаше Албанци во Прилеп и да имаа шанса да се качат толку високо
ГЛУПЕРДО, ГЛУП ЕДЕН, Ела дојди во Прилеп и однеси ме на оваа зграда што е од сликата ок? Да го видам и јас знамето сакам.Видо ги бе хахахахахахаххахахааххаха
Абе ти стаиле знаме у сред град на највисока зграда туѓо, во најава дека твоето знаме уше малце ќе го имаш во употреба ти си се запнал сајтот бил на Стевананџија.
Тоа ти е као некој да ти покаже слика како ти ја работи жената ти му викаш слабо мегапиксели на камерата.
Шое битно тоа, битно сајтот е на Стевананџија.ГЛУПЕРДО, ГЛУП ЕДЕН, Ела дојди во Прилеп и однеси ме на оваа зграда што е од сликата ок? Да го видам и јас знамето сакам.
Мајко мила, прво научи која е највисока зграда во Прилеп и дали сликата е воопшто во ПРИЛЕП ебате тоа неписмениот.
Ти благодарам.Abe bolno edno ne si praj bolni filmoj.
Неписмен, еве јавно те поканувам дојди во Прилеп и кажими каде се наоѓа оваа НАЈВИСОКА ЗГРАДА ВО ПРИЛЕП.Шое битно тоа, битно сајтот е на Стевананџија.
Jo, ka pune ne kuvendit.Неписмен, еве јавно те поканувам дојди во Прилеп и кажими каде се наоѓа оваа НАЈВИСОКА ЗГРАДА ВО ПРИЛЕП.
Одговара?
И? Каква врска има сликава со највисоката зграда во Прилеп?Jo, ka pune ne kuvendit.
Гледам се прилагодуваш на новонастаната состојба, а и овие демокративе од ДУИ сеуште изгледа сеуште на официјалниот твитер ја користат војничката номенклатура од времето на УЧК...[DOUBLEPOST=1494030612][/DOUBLEPOST]Jo, ka pune ne kuvendit.
Имаш предрасуди ?!? Се плашиш од мислењето од нас небањатите ?!?aw snap
se molat demokratskite zhmoroni da dadat mislenje za ova
http://moderndiplomacy.eu/index.php?Itemid=132&id=2544:schindler-list-for-southeast-europe&option=com_k2&view=item
poleka de, sea demokratijata i slobodata se na sila. da im dademe shansa da se izjasnat za vakvi dobronamerni megjunarodni konferencii. ene ja 2018 godinaГледам се прилагодуваш на новонастаната состојба, а и овие демокративе од ДУИ сеуште изгледа сеуште на официјалниот твитер ја користат војничката номенклатура од времето на УЧК...[DOUBLEPOST=1494030612][/DOUBLEPOST]
Имаш предрасуди ?!? Се плашиш од мислењето од нас небањатите ?!?