- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Не гледам никаде, на Телма се слушаше додека збореше таа преку телефон.Дај некој стрим - мим.
(на Кипар сум, убаво е)
Не гледам никаде, на Телма се слушаше додека збореше таа преку телефон.Дај некој стрим - мим.
(на Кипар сум, убаво е)
https://www.facebook.com/TVTelma/videos/1710315578985027/Дај некој стрим - мим.
(на Кипар сум, убаво е фала што праша)
Ne sum za vmro. Me zabole za patorot. A toa so na vas uspeale da vi ja iscicaat mozocnata sodrzina pa gore ostanalo samo suplina e pa drug problem.Не не, битно е ти што мислиш. Чисто онака, да видиме до каде ви го исушил паторот мозокот
Ако гледаме реално, тоа фората со Таљат правно не е издржано.Добија амин од ЕУ и САД.
Да си ми здрав и жив.https://www.facebook.com/TVTelma/videos/1710315578985027/
Еве од телма, има и од ТВ Нова, ама мене овој подобро ми работи
Македонија не може до тоалет да појде без дозвола од странски фактор.Znaci koga nekoj vikase deka stranski faktori ucuvaat koj kje vladee vo zemjava,site mu se smeea?
Stom e stranskiot faktor pali/gasi vo zemjava,dali ne se oni odgovorni i za minative 11godini?Македонија не може до тоалет да појде без дозвола од странски фактор.
Да немаше странски фактор Грујо до сега логори ќе имаше отворено и ќе правеше сапун од мене и тебе.
Глупо ти реков, кака пишување. И не го плукај гризот. Гриз Супермен, гриз здравје!Ne sum za vmro. Me zabole za patorot. A toa so na vas uspeale da vi ja iscicaat mozocnata sodrzina pa gore ostanalo samo suplina e pa drug problem.
Јас сум во Словенија и ме боли кур. Вардар е на ф4Да си ми здрав и жив.
Не сум на Кипар, у собата сум - ме мрзи да одам до тв.
Тоа сакате, граѓанска војна. Баш онака патриотски.Море тепање пензионериве.... 1000 души го ујдисаа собранието.....
Абе место да се пенавите тука, излезете да го браните зајо да ги избркате пензионерите, срамота е што допуштате 1000 души да ве возат....
И? После следува палењето на штабовите така?Ja mislam deka Ivanov se sprema da proglasi vonredna sostojba, utre vojskata e na ulica. Spremete se za vojna.