jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.493
- Поени од реакции
- 27.314
Види сега ние немаме таква канцерогена територија, во која немаме наше население. Па дури ни Дебар не е такво место....Кај нас исто така многу села се напишани Албански после 1991, а претходно биле Македонци муслимани. Такви се Бачишта, Пласница, Лисичани, Лабуништа, Октиси и многу други. Имај во предвид дека само овие што ги набројав имаат над 10К жители. Така да Србите што направиле незнам, ама ние не смееме да си ги дадеме овие територии.Од иста причина како Србија со Косово. Го бараат назад ама молат бога да не го добијат освен еден мал северен дел каде се колку толку етнички чисти. Другиот дел за курот им е , што ако беше нивни.
Да можат да добијат таков договор сите со две раце ке потпишат.
Па кај нас воопшто се гласа против, не се гласа за...Не стануваше тука муабет за приватен форум туку за мислење на членовите околу таква можност.
Викаш ми контраја дека е од мене? Ами ако се прифатеше иницијативата поради анкетните резултати кои биле такви ради само тоа што ми контраја после што? Тази дупка не е дупка. Не мислевме сериозно кога гласавме, му контравме на Владе. За инает така гласавме. Толку ке заминеше возот како што и замина после овие избори.