Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Вистина е дека и крава дава млеко па ја ритне кантата и отиде млекото на крај..
Гледаме и низ свет дека идат против Сорос забегал и почнал да се меша и кај треба и кај не треба...

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Сорос се договори лани за двојазичност?

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Сорос се договори лани за двојазичност?
Уште ли спамаш со инфо од агенција у која рандом Албанец си пишувал новогодишни желби. И каде запослени се се рамковни.
Веќе ти одговорив сајт на влада е vlada.mk.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Свет не е само Македонија..
Читни информации и надвор од Македонија...
Веќе видов дека соросоиди се најверни следачи на режимски телевизии и портали...

Сум читнал, прашање е што ти си читнал и од каде ти се информациите. Еве, наведи три извори што немаат врска со сител, канал 5, алфа и слични на нив. Наведи независни извори да ги провериме тие тврдења, може?
ааа чешка и зад уши ладно и нежно ...и кај па ти виде закана , јас само емпириски ти ја опишувам состојба на работите... :) :) :)
Емпириски ете ја горе, опишана со бројки, датуми, имиња, настани. Проверливи, достапни факти. Наспроти тоа, кај тебе гледам само долги раце што сакале да стискаат, чешкаат, нежно, вакво онакво. Незнам дали се удвараш или се закануваш, но што и да правиш, нема врска со аргументи.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Уште ли спамаш со инфо од агенција у која рандом Албанец си пишувал новогодишни желби. И каде запослени се се рамковни.
Веќе ти одговорив сајт на влада е vlada.mk.

А овој сајт чиј е? Твој? Не е владин? На документот каков печат има? Владин или не?
Новогодишни желби, ах бе коњ еден, те боли вистината па не сакаш да признаеш. Толку ли сте со испрани мозоци бе.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Сум читнал, прашање е што ти си читнал и од каде ти се информациите. Еве, наведи три извори што немаат врска со сител, канал 5, алфа и слични на нив. Наведи независни извори да ги провериме тие тврдења, може?

Емпириски ете ја горе, опишана со бројки, датуми, имиња, настани. Проверливи, достапни факти. Наспроти тоа, кај тебе гледам само долги раце што сакале да стискаат, чешкаат, нежно, вакво онакво. Незнам дали се удвараш или се закануваш, но што и да правиш, нема врска со аргументи.
Кои тврдења те интересираат?

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
А овој сајт чиј е? Твој? Не е владин? На документот каков печат има? Владин или не?
Сајт како сајт си пишуваат таму дека и најдобро здравство и економија имаме па не гледам дека спамаш и со такви информации..
Хартија трпи се се знае што се желби а што се закони и каде се објавуваат закони...

D

Darko_ufo

Гостин
Абе вака се брани државата од разнебитувачите што сакаат да ја федерализираат Македонија? Или викенд е па воџите на небањатите се рокаат на Халкидики, па овците седат во шупите? :pos:

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Сајт како сајт си пишуваат таму дека и најдобро здравство и економија имаме па не гледам дека спамаш и со такви информации..
Хартија трпи се се знае што се желби а што се закони и каде се објавуваат закони...

Аха значи тоа е рандом сајт на рандом Албанец од Арачиново, не е владин. Затоа тој желби си пишувал, види го ти него срамота.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
левица??
оние неколку деца шо шмркаат марихуана и се сликаат со пури ѓомити чегевари се и за секој проблем во државата имаат решение иако уште живеат кај родителите и студираат со години по факултети???

хахахаххаааааа
аааааааахахаххахха
ti si dokaz deka seuste ne e vreme za otvoreni listi.
idi glasaj za lavce/ruza pa makar i magarinja imalo na listata

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Аха значи тоа е рандом сајт на рандом Албанец од Арачиново, не е владин. Затоа тој желби си пишувал, види го ти него срамота.
Не тоа е поточно секретаријат отворен после рамковен договор да попунат квота Албанците за запосленост. У превод таа има ингеренции исто како и и јас и ти на овој форум. Или уште подобро објаснето клати врата џимај плата.

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
Епа сеа неколку страни претходно друг беше муабетот, дека отишле Левица кај Заев.
koaliciranje e koga nekoj te laze vo oci?
jas po tret pat ti pisuvam, rezim vs. site protiv rezimot
ako ti e poubavo da vikas deka se zborelo za koaliciranje,ondak neka ti bide

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Одмор викендов па од понеделник ќе се брани повторно Македонија? Замисли ко што се пропагира војна, да се борат за Македонија овие тендер патриотиве, директориве, и оние кои што мораат да одработат, му ебавме мајката цела држава. Шанац, Филипчо и експертот за универзумот Пандов на кој што му се покорува и Стивен Хокингс во први борбени редови за Халкидики ..

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
За изгласана можност за претседателот на Парагвај да се кандидира за втор мандат, демонстрантите го запалиле собранието во Асунсион.

Тука имаш три тона докази за направен криминал од милијарди евра, коцкање со национални интереси, обид за амнестија, режирање на инциденти за спас на шупакот на паторот со мртви као Диво насеље и после две години имаш дебили што ти викаат "што бе, Заев да не е бољи?" или "Сорос сака да ја растури Маќедоња".

Мртов народ, мртовци.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ti si dokaz deka seuste ne e vreme za otvoreni listi.
idi glasaj za lavce/ruza pa makar i magarinja imalo na listata
..рука на срце Let3 е у право.., левицава за која зборуваш нажалост е за сега само еден збир на леваци. Ќе им треба уште многу учење, медитирање, практично искуство со "народ", финансирање, тимска работа и слично па да станат некаква лева алтернатива и коректив на аждаиве. Личната интелигенција, образование, добри намери сами за себе немаат никаква врска со политички успех-неуспех.Барем во тоа нема потреба од откривање топла вода ...целата историја е полна со прецизни примери и мустри...;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom