Deteto e glasac na SDS i namerno otisol tamo da se snima i da sbori gluposti prikazuvajki se kako VMROvec.
Да, да. Баш отскокнуваше од другите у масата - све академици, филозофи и писатели беа, на чело со абди.Deteto e glasac na SDS i namerno otisol tamo da se snima i da sbori gluposti prikazuvajki se kako VMROvec.
AJde sto ne e uopste inventivno nekoj toa ne go razbraa joke-ot i toa e tazno.
Дечко не лупетај го знаеме од Центар, Сале. Наивно дете беше и си остана. Ама изгледа и понаивни од него има : )))Deteto e glasac na SDS i namerno otisol tamo da se snima i da sbori gluposti prikazuvajki se kako VMROvec.
AJde sto ne e uopste inventivno nekoj toa ne go razbraa joke-ot i toa e tazno.
Овој предавнички смрад што се влече по форумов, не е наивен чопор. Тоа се бескрупулозни гниди кои и мајка и би си ја продале за сендвичч, а не па Македонија и македонските национални интереси. Не се они наивни, платени се (или барем се убедни дека се платени).Дечко не лупетај го знаеме од Центар, Сале. Наивно дете беше и си остана. Ама изгледа и понаивни од него има : )))
Али веќе 15 години победува. Требаше да сВатиш до сеа.Браво бе сте изнапишале 30 страни за 15 саати.
Ај сега некој да ми раскаже што се случи кој победи.
Пишав неколку пасуса, и ги избришав. Не ми се зборат озбилни муабети више, чим Сале стана главен лик у државава која е поентата да се биде озбилен? : )))Овој предавнички смрад што се влече по форумов, не е наивен чопор. Тоа се бескрупулозни гниди кои и мајка и би си ја продале за сендвичч, а не па Македонија и македонските национални интереси. Не се они наивни, платени се (или барем се убедни дека се платени).
Нема да биде никакво изненадување наскоро, напролет поточно - по традиција тогаш се случуваат такви појави, да се појават некакви вооружени, униформирани, неидинтификувани формации кои шпартаат по планините и пограничните селца кои гравитираат околу Косово. И да постават некакви барања.А војна да имаме?
Не ме гајле за Аљи, ме интересира што се случи со ВМРО-СДСМАли веќе 15 години победува. Требаше да сВатиш до сеа.
Ги чува за сваки случај ако го избркаат од работа И клипови на јутјуб каналот чува каде што отворено пљука по вмро.Чудно како досега не ги натерал во Дневник да му ги избришат колумните.
Nikoj nema da bide iznenaden bas takvo nesto se ceka momentalno. Koga UCKite ke pocnat da pukat na Makedonci nema da pitat za koj si glasal na Izbori tuka ke pukat na sekoj NEalbanec. Togas i na simpatizerite na SDS ke im stane jasno. Istite tie Glasaci na SDS (Ne sboram za Funckcioneri) ke bidat Etknicki IZcisteni od nivnite vekovni ognjista od nekoj novi Komandanti na Ilrida pa ke molat nekoj da gi brane.Нема да биде никакво изненадување наскоро, напролет поточно - по традиција тогаш се случуваат такви појави, да се појават некакви вооружени, униформирани, неидинтификувани формации кои шпартаат по планините и пограничните селца кои гравитираат околу Косово. И да постават некакви барања.
Уствари, кога ќе размислам, можно е сите тие што се политички претставници да бидат изненадени.