- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Е како народ па Зајко кажа најкасно до 24 Март...Народот ќе одлучи дали ќе има или не
Или пак излажа?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Е како народ па Зајко кажа најкасно до 24 Март...Народот ќе одлучи дали ќе има или не
Kumanovac uste samo ti ostana da go branis Grujapotorot, site drugi poleka se izgubija. Primaja si ga do koske Kumanovac...![]()
![]()
И грујо кажа нема избори, нема оставки, нема техничка влада па еве до кај стаса.Е како народ па Зајко кажа најкасно до 24 Март...
Или пак излажа?
Каде виде Грујопаторот напишано?Kumanovac uste samo ti ostana da go branis Grujapotorot, site drugi poleka se izgubija. Primaja si ga do koske Kumanovac...
Nigde, ti go vikas Gospodinot Premier Nikola Gruevski, ete do tolku si ga primaja be Kumanovac....Каде виде Грујопаторот напишано?
До нигде со изолација уште чекам одговор...И грујо кажа нема избори, нема оставки, нема техничка влада па еве до кај стаса.
Туку остај тоа, како оди пребројувањето со овие 200к пречек што правеа? Со изолацијата до каде си?![]()
Цитирај каде...Nigde, ti go vikas Gospodinot Premier Nikola Gruevski, ete do tolku si ga primaja be Kumanovac....
Цепки си.![]()
![]()
Полека де ке видиш сега следна прес конференција неплатени сметки за струја.Цепки си.
Многу глупо знаете да избанализирате затаени даноци, крадење државни пари и да ги сведете на муабет за гаќи.
Гаќи у главите имате место мозок, усрани и тоа.
Ја глеам лоповска пирамида што се распаѓа.Полека де ке видиш сега следна прес конференција неплатени сметки за струја.
Не братче, за 10 денари кусок во каса (заради немање на ситни), УЈП затвори стотици мали бизниси затоа што викаат 10к евра казна.![]()
![]()