Скопје не би било Скопје ако не е....

S

Sheldon Cooper

Гостин
не дочекав да видам отворен кафич у 3 саат...ниту пак да не ти бараат лична за алкохол...и многу други работи! Скопје под итно да го реформира ноќниот живот и да се изгради iMax кино!

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не дочекав да видам отворен кафич у 3 саат...ниту пак да не ти бараат лична за алкохол...и многу други работи! Скопје под итно да го реформира ноќниот живот и да се изгради iMax кино!
жалам што не стигнав да бидам дел од таа младина која имаше ноќен живот....ми киднаа пред нос :toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
жалам што не стигнав да бидам дел од таа младина која имаше ноќен живот....ми киднаа пред нос :toe:
а зошто , од која младина си ти ? Од оваа што не знае поинаква дружба освен виртуелна ?

А според мене Скопје не би било Скопје ако го немаше тој каков таков културен живот ,во поглед на дешавки од културен аспект ,галерии ,концерти , и останати урбани работи кои фалат на другите градови во државава/

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Скопје не би било Скопје ако не е Скопје, и кога Скопје не би било Скопје, пак некогаш тоа би било Скопје затоа што името на Скопје е Скопје. Мислам се разбравме :vozbud:

--- надополнето ---

Riki_AMG/// напиша:
Скопје не би било Скопје ако не е Скопје, и кога Скопје не би било Скопје, пак некогаш тоа би било Скопје затоа што името на Скопје е Скопје. Мислам се разбравме :vozbud:
Да надополнам дека Скопје се вика Скопје, оти Битола било зафатено :D

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Скопје не би било Скопје ако не е мртво и празно на лето... го обожавам тој период! Лесно се дише!

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
vo Skopje podobro se ziveese koga imase eden taksi so edna opel olimpija crna boja od savska ulica.Nekolku dobro odrzuvani pajtoni okolu plostadot i povece amali. "AMALI" taksi nosaci na:torbi,vreci i ponekoe dete ili jagne.TIe bea locirani do kameniot most vo blizina na avtobuskata i na bit pazar a koga pristigaa vozovite i na zeleznickata stanica. (lele ama pisteva i dimeva, steta sto eden ne zacuvaa i od vreme na vreme da go pustaat vo obikolka na gradov so nekoj novi mladi skopjancinja.Golema steta i sto ja izvadija prugata do Gorce Petrov.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 096.jpg Театарот и историскиот музеј, пред земјотресот
Скопје не би било Скопје ако не е мртво и празно на лето... го обожавам тој период! Лесно се дише!
Еве иде лето,и не бери гајле.......Скопје

Kajgana Shop

На врв Bottom