Скопјани марш дома!

Член од
21 февруари 2007
Мислења
45
Поени од реакции
0
Bez nik i bez istorija, :vozbud:
Ne se sekjavam na slucaj vo bilo koj grad vo Grcija da bide ograben turist, da mu se ukrade avtomobil za 20 min. dodeka pazari vo CUM, ili da go soprat civili vo policajski uniforimi...itn itn ...kjuti be ziti se.
Само за 20 минути? Аз ги крада по-б'рзо. Казвај кога ште идваш пак в Софијаи каква кола караш, че едни македонци ме вр'нкат да им продам нешто евтино.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Zaporozec od 68.
Sepak kje treba da ja sitnes na nekoj chuvash:))))

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
мамата, се изначитав еден куп глупи мислења али јебеш га,секој си има право на свое...Ако Грците се припрости и глупи, немора да бидеме и ние, Македонија си е наша и одувек си била, е сеа ако на тие исфрустрирани мисири не им одговара, тоа е нивен проблем кој што нема да ме спречи да идам у Солун на шопинг или у Рим или шознам каде, ако идам у Грчка на одмор или шопинг не значи дека им ги давам моите пари на нив, туку едноставно дека i just dont give a fuck за нивните комплекси и ирационални предпоставки дека Македонија е нивна, можам само да ги изнервирам со своето присуство таму, додека сум таму јас сум муштерија а они ме служат без разлика дали сум Македонка, Словенка или ватевр :)

N

n/a

Гостин
За сите вакви испади, на најнецивилизиран начин, од нивниот калибар, ќе поминат низ „жешка ракавица“ кога ќе одат накај Белград догодина за Евровизија. Каменување и сл работи ќе биде дел од третманот :wink:
A jas i ti na nadvoznjak nad avtopatot...
pa ke broime pogodeni koli...so teska artilerija.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
еј , сега кога планот ви јавна тајна ,
ќе фатат откај бугарија ...

Kajgana Shop

На врв Bottom